KOZMETIČARI, GRAĐEVINARI, RESTAURATORI, MEDICINARI Donosimo najbolje ponude na koje se možete javiti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Julia Mačinković
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! 

Manus medici d.o.o. zapošljava na poziciji kozmetičar (m/ž). Posao obuhvaća njegu lica i tijela, mehaničko čišćenje lica i masaže. Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se posebne pogodnosti iznadprosječnih primanja i postotka od odrađenih tretmana. Potrebna je osoba koje je voljna usavršavati se uz dodatne edukacije te je predana poslu. Očekuje se minimalno jednogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Eko taxi traži vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Idealni kandidati posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i aktivno voze, spremni su za rad u smjenama, posjeduju razvijene komunikacijske vještine. Marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu kvalitete su koje očekuje poslodavac. Na ovaj se posao prijavite čim prije klikom na link.

Agencija Workforce za klijenta traže servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Minimalna stručna sprema potrebna za rad je srednja, a poželjno je iskustvo na sličnim pozicijama. Također je potrebna vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Od kandidata očekuju želju za kontinuiranim učenjem i sposobnost za rad na visini. Nude službeni automobil i mobitel, bonuse i kontinuirane edukacije. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, prijaviti se možete do 24.11. putem linka.

Građa d.d. zapošljava u Dubrovniku više izvršitelja na sljedećim pozicijama: vozač viličara/ skladištar (m/ž) – odjel keramike i stolarije, vozač viličara/ skladištar (m/ž) – odjel građevinskog materijalala, prodavač (m/ž) – odjel alata, prodavač (m/ž) – odjel keramike i sanitarija, prodavač (m/ž) – odjel vodomaterijala, prodavač (m/ž) – odjel rasvjete, prodavač (m/ž) – odjel građevinskog materijala, prodavač (m/ž) – odjel bijela tehnika i tv, prodavač (m/ž) – odjel stolarije. Potrebni su predani, fleksibilni zaposlenici koji su spremni za timski rad. Aplicirajte što prije.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Ane Švarc traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Dubrovniku. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, a posao uključuje zdravstvenu njegu bolesnika. Provjerite detalje i pogledajte kako aplicirati.

Lumiss d.o.o. traži djelatnika (m/ž) za strojarske radove. Prijavite se za ovaj posao u Dubrovniku najkasnije do 30.11. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, spremnost na rad na terenu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Doznajte kako ostvariti prijavu putem linka.

Poduzeće Medius zapošljava na poziciji inženjer (m/ž) geodezije. Poželjno je prethodno radno iskustvo i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 23.11. Pogledajte kako se prijaviti.

Konstrukta d.o.o. traži keramičara (m/ž), zidara (m/ž) – tesara (m/ž), soboslikara (m/ž) – fasadera (m/ž), knauf majstora (m/ž), betonirca (m/ž), armirača (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.11.  Za navedene pozicije traže više izvršitelja s radnim iskustvom. Saznajte što je potrebno za prijavu putem linka.

Hrvatski restauratorski zavod u potrazi je za dva suradnika (m/ž) konzervatora (m/ž)/ restaturatora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Za rad je potrebno znanje na računalu, znanje jednog stranog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju odgovornost, sposobnost prezentacije, komunikacijske sposobnosti, spremnost na suradnju, organiziranost, pedantnost, savjesnost, izgrađene radne navike. Prijave su otvorene do 14.11. Ukoliko ste zainteresirani za poziciju, pogledajte kako se prijaviti ovdje.

Dječji vrtić Calimero u Dubrovniku traži odgojitelja (m/ž). Natječaj je otvoren do 20.11. Posao uključuje odgojo obrazovni rad u vrtiću. Postoji mogućnost zapošljavanja i osoba koje nemaju završen predškolski odgoj, no imaju iskustvo rada s djecom. Doznajte kako se prijaviti klikom na link.

Popularni Članci