KOZMETIČARKE, TAKSISTI, FARMACEUTI... Provjerite ponudu poslova u našoj županiji!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Javorovic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je raspisala natječaje za Farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Ostale uvjete natječaja provjerite na posao.hr. Rok za zaprimanje prijava je 20.12. Zainteresirani kandidati su pozvani da svoje prijave izvrše putem linka.

Workforce, regionalna HR kompanija za svoje klijente zapošljava kandidate na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Za posao dostavljača u prodaji potrebno je posjedovanje C kategorije i KOD 95, a natječaj je otvoren do 21.12. Za poziciju servisnog tehničara za dizala od kandidata se očekuje SSS mehatroničar (ili SSS elektrotehničkog, elektroničkog ili strojarskog smjera) i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Ostale uvjete i linkove za prijave potražite ovdje.

Schunk traži Prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se najkasnije do 06.12.

Nebo, obrt za završne građevinske radove zapošljava 2 djelatnika u Dubrovniku na poziciji radnik na završnim radovima u graditeljstvu (m/ž). Natječaj je otvoren do 20.12. Prethodno radno iskutvo nije potrebno. Detalje prijave potražite na linku.

Wüstenrot stambena štedionica u potrazi je za voditeljem tima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Za ovu poziciju je potrebno radno iskustvo od 1 godine i vozačka dozvola B kategorije. Detalje prijave pronađite na linku. Rok prijave je 19.12.

Manus medici d.o.o. zapošljava na poziciji kozmetičar (m/ž). Posao obuhvaća njegu lica i tijela, mehaničko čišćenje lica i masaže. Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se posebne pogodnosti iznadprosječnih primanja i postotka od odrađenih tretmana. Potrebna je osoba koja je voljna usavršavati se uz dodatne edukacije te je predana poslu. Očekuje se minimalno jednogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Eko taxi traži vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Idealni kandidati posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i aktivno voze, spremni su za rad u smjenama, posjeduju razvijene komunikacijske vještine. Marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu kvalitete su koje očekuje poslodavac. Na ovaj se posao prijavite do 4.12.  klikom na link.

Šabadin d.o.o. zapošljava na poziciji vozač autobusa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije D. Postoji mogućnost dogovora s poslodavcem oko smještaja, a nude se i stimulativna primanja. Natječaj je otvoren do 11.12. Prijavite se čim prije, a kako se prijaviti provjerite ovdje

Jadrolinija Rijeka  zapošljava više radnike ugostiteljsko-hotelijerske struke za rad na brodovima. U pitanju su sljedeće pozicije: konobar (m/ž), servirka (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobarica (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Kandidati svoje prijave mogu dostaviti najkasnije do 17.12. putem linka za prijavu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zapošljava stručnog savjetnika (m/ž) za rad u Metkoviću. Od kandidata se očekuje radno iskustvo od 1 godine. Nudi se posao na puno radno vrijeme. Uvjete natječaja potražite putem linka. Rok za prijavu je 5.12. Sretno!

Ostale poslove za Dubrovačko-neretvansku županiju potražite putem linka.

Popularni Članci