Načelnik Lasić čestitao obitelji Novaković na osvajanju 'Zlatne naranče' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
Nagrada za najbolji primjer ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji – Zlatna naranča za 2018. godinu, zbog predanosti razvoju ruralnog turizma više od 15 godina, osmišljavanju autohtonog turističkog doživljaja uz predstavljanje kulturne, povijesne i eno-gastro baštine Konavala te posebice kreiranja sadržaja za lokalno stanovništvo, otišla je u ruke obitelji Novaković iz Čilipa.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić tim povodom uputio je čestitku obitelji Novaković za sav njihov trud i rad.
”Zaista od srca čestitam obitelji Novakovića za koju Konavljani već godinama znaju kao vrsne ugostitelje i čuvare naše tradicije i kulture. Ovo priznanje nije moglo poći u bolje ruke, a nakon najbolje kuće za odmor, svjetskog prvaka u vinima ovo je još jedna potvrda vrhunskog posla koji Konavljani rade. Iz dana u dan se profiliramo na tržištu održivog turizma i to je ono što me veseli najviše od svega. Radite za sebe, ali istodobno za sve nas i sva buduća pokoljenja”, rekao je načelnik Lasić.
Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA izbor za najbolje u ruralnom turizmu uspostavile su kako bi se ukazalo na važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma i odalo priznanje najizvrsnijima.

Popularni Članci