NOVO VODSTVO KONAVOSKOG HSS-A Za predsjednika jednoglasno izabran Niko Đivanović

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Članovi konavoskog HSS-a su na sinoć održanoj redovnoj Izbornoj skupštini birali novo vodstvo stranačke općinske organizacije. 

Jednoglasno je za predsjednika izabran Niko Đivanović, za potpredsjednike Matija Novaković i Vlaho Mujo, za tajnika Ivan Diklić, a za blagajnika Niko Đano. Također, Odbor općinske organizacije čini još deset biranih članova, predsjednici stranačkih asocijacija, te politički i stranački dužnosnici.

- HSS sam oduvijek doživljavao kao organizaciju koja se, zbog svoje tradicije i vrijednosti koje gaji, izdvaja od drugih političkih stranaka. Svjesni smo odgovornosti koju smo unatrag nekoliko mjeseci preuzeli u Konavlima te nastavljamo raditi s još većim entuzijazmom. Ciljevi su nam još snažniji ruralni razvoj Konavala, učinkovita lokalna uprava i mjesna samouprava, novi vizualno-komunalni identitet Konavala te demografska stabilnost naše općine – rekao je novi predsjednik konavoskog HSS-a Niko Đivanović zahvalivši se na povjerenju.

Na Skupštini je također, naglašeno je kako je došlo do pozitivne promjene političke klime i političkih odnosa u Konavlima te kako je HSS u suradnji s koalicijskim partnerom već pokrenuo niz aktivnosti na poboljšanju društvene i gospodarske slike Konavala.

HSS-ovci su također najavili kako HSS u 2018. godini slavi 25 godina od obnove stranke u Konavlima, a što će u narednom periodu biti posebno obilježeno.

Popularni Članci