OPĆINA SLIVNO Denis Šešelj predao vijećnički mandat HSP-u zbog članstva u Živom zidu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Vijećnik Denis Šešelj stavio je mandat na raspolaganje Hrvatskoj stranci prava s čije je liste ušao u Općinsko vijeće Općine Slivno.

Dok traje politička trgovina na nacionalnoj sceni, a najbolji je primjer ekipa prebjega koji su se, vjerojatno vođeni vlastitim interesom, priključili političkom taboru Milana Bandića iako su saborski mandat dobili u nekoj drugoj stranci, na jugu Hrvatske, jedan primjer političke korektnosti. Naime, vijećnik Denis Šešelj, zbog članstva u Živom zidu vratio je mandat HSP-u sa čije je liste ušao u vijeće.

"Kao što i sami znate postao sam članom Živog zida te smatram da nije moralno konzumirati taj mandat mada je on stečen i osobnim zaslugama i zalaganjem, ali ipak i doprinosom ostalih članova i simpatizera te stranke te ljudi koji možda i ne podržavaju političke simpatije prema Živom zidu. Bez obzira na sve, primite moje pozdrave i vidimo se u idućem sazivu ukoliko građani budu željni mojih političkih ideja i zamisli boljitka naše Općine", poručio je Denis Šešelj.

Popularni Članci