OSTVARILE OGROMNU DOBIT! Ovo je top 500 tvrtki na jugu Hrvatske koje najviše zarađuju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Google Maps
Na blogu Firmoteka objavljena je zanimljiva lista na kojoj se nalazi 500 tvrtki Dubrovačko-neretvanske županije koje su ostvarile najveću dobit. 

Na prvom mjestu nalazi se Atlantska Plovidba s ostvarenom dobiti većom od 81 milijun kuna. Slijedi Zračna luka Dubrovnik s dobiti od preko 72 milijuna kuna, a na trećem mjestu su Jadranski luksuzni hoteli s dobiti od preko 58 milijuna kuna. Na četvrtom mjestu je PGM Ragusa, potom Importanne Resort, Hoteli Dubrovačka rivijera, Excelsa nekretnine, Pemo, Dubrovački vrtovi sunca, Hoteli Cavtat, Vjetroelektrana Katuni, Naftni terminali federacije, Grand Hotel Imperial, Nautika, Rivijera Orebić. Cijelu listu pogledajte OVDJE

Top 500 tvrtki s najvećom ostvarenom dobiti zapošljavaju ukupno 11.184 djelatnika a što je udio od 51,96 posto u odnosu na ukupan broj zaposlenih u tvrtkama Dubrovačko-neretvanske županije, a registriranim kao d.o.o., j.d.o.o., d.d. i obrtnici u sustavu poreza na dobit. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji aktivno djeluje 4009 tvrtki od čega je 2551 tvrtka ostvarila dobit prema godišnjem financijskom izvještaju za 2017 godinu. Znači, od 100 posto tvrtki njih 63,63 posto poslovalo je u plusu.

Popularni Članci