DOBRE PRILIKE Ovo je top pet poslova tjedna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Olja Ljubišić
U suradnji sa portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.  

National Tokens ima otvoren natječaj za radno mjesto Komercijalni agent/Partner (m/ž). Na ovoj poziciji nudi vam se fleksibilan extra prihod (zasnovan na komisiji), odličan način da upoznate nove ljude u turističkoj industriji  te marketinška i tehnička potpora. Ako ste zainteresirani da postanete komercijalni agent u National Tokens prodajnoj mreži prijavite se brzom prijavom!

Valamar Riviera zapošljava na poziciji Pomoćni konobar (m/ž). Nudi vam se rad u dinamičnom i poticajnom okružju te edukacije i specijalistička obuka iz područja posluživanja. Ukoliko ste SSS/KV konobar (bez iskustva) te poznajete jedan svjetski jezik prijavite se za najbolji sezonski posao ove godine!

Lacroma Restaurant ima otvoren natječaj za radno mjesto Glavni kuhar (m/ž). Od uvjeta potrebno je Iskustvo rada u a la carte sustavima, savjesan odnos prema kolegama te timski rad. Prijavite se brzom prijavom!

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svoga klijenta Atlantic Trade d.o.o. traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji Unapređivač prodaje (m/ž). Ako imate minimalno SSS te posjedujete iskustvo u istim ili sličnim poslovima, prijavite se brzom prijavom.

Pevec zapošljava na poziciji Čistač (m/ž). Osim poželjnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, idealan kandidat je savjesna i odgovorna osoba koja temeljito i pedantno izvršava svoje radne odgovornosti i zaduženja. Prijavite se ovdje.

Popularni Članci