'PREVRŠILI SU MJERU!' Zbog neodgovornih pojedinaca, roditelji ne mogu odvesti djecu u vrtić, a školarci kasne u školu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
Čitateljica Dubrovačkog dnevnika upozorila je na prometnu nekulturu i prometne probleme na području Srebrenog u Župi dubrovačkoj. Kako kaže, roditeljima postaje gotovo nemoguće parkirati na parkirna mjesta koja su osigurana za polaznike vrtića, a problematičan je i dio kružnog toka gdje zbog parkiranja pojedinaca školski autobus gotovo da ne može prolaziti zbog čega djeca kasne u školu. 

„U Župi dubrovačkoj je postalo nemoguće zbog bezobrazluka pojedinih kad se djeca dovode u vrtić. Ima besplatno garaža na 15 minuta od Sheratona, a pojedini parkiraju na ulaz, redovito. Jutros nisam mogla ući u garažu zbog Škode Jadranskog osiguranja. Ovo je stvarno sramota! Parkira se u kružni tok, unutarnji i vanjski rub, i onda školski autobus ne može proći.Svakodnevno to gledam i ovo je više prešlo sve mjere i granice zdravog razuma i pristojnosti. Vrtić je osigurao besplatan, prikladan parking i to nitko ne može osporiti," poručila je čitateljica.

Kako to izgleda, pogledajte na fotografijama.

Popularni Članci