PREVODITELJI, RAVNATELJI, PRODAVAČI, VRTLARI Provjerite što se od poslova nudi u Dubrovniku i okolici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava blagajnika/prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac vam osigurava siguran posao, prijateljsku organizacijsku kulturu, stimulativna primanja te priliku za napredovanje. Riječ je o poslodavcu koji ima više od 1.000 trgovina u Europi, više od 9.000 zaposlenika te 8 milijuna kupaca mjesečno u cijeloj Europi. Zasigurno odlična prilika – prijavite se. 

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornim i pouzdanim osobama za rad na 6 pozicija. Traženi su kadrovi, između ostalih, recepcionar (m/ž), servir (m/ž), sobarica (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu i aplicirajte na željeni natječaj. 

Ljekarne Čović – Pavišić, pružaju vrhunsku ljekarničku skrb s maksimalnom dostupnošću svih ljekarničkih preparata u najkraćem mogućem roku. Kako bi nastavili u tom uigranom 'ritmu', zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Župi Dubrovačkoj. Kandidatima koji se prijavljuju potreban je završen fakultet, licenca za samostalni rad u ljekarni te znanje engleskog jezika. Provjerite opis poslova u oglasu i prijavite se na vrijeme. 

NIVO 2 d.o.o. zapošljava stručnog suradnika za ekonomske poslove (m/ž) u Pločama. Kontakti s klijentima, prodaja, ugovaranje sastanaka, izrada računa i vođenje evidencija, sve su to poslovi koji će postati vaša svakodnevnica, odlučite li se za ovaj posao.Uvjet za prijavu je da nemate više od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje ste se obrazovali. Što čekate? Prijavite se. 

Vrtlarko j.d.o.o. traži 2 vrtlara/ke za rad u Dubrovniku, zbog povećanog opsega posla. Kontakt telefon putem kojeg se možete prijaviti možete pronaći u oglasu za posao. Uživajte u prirodi i ljepotama krajnjeg juga Jadrana. 

Dubrovački muzeji zapošljavaju ravnatelja/icu u Dubrovniku. Odabrana osoba mora imati završen sveučilišni diplomski studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i najmanje pet godina rada u muzeju te najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju. Preostale detalje oko ovog natječaja možete saznati klikom na link.

Hrvatska pošta traži 2 poštara za opću dostavu (m/ž) u Dubrovniku. Poželjne osobine kandidata uključuju komunikativnost i pristupačnost, usmjerenost na potrebe korisnika i ostvarivanje rezultata, sklonost timskom radu, točnost i preciznost, organiziranost, motiviranost, proaktivnost. Ako se prepoznajete u opisu – aplicirajte. 

Hoteli Koločep d.d. ima raspisanu poziciju za voditelja skladišta (m/ž) u Koločepu. Uvjeti za prijavu uključuju SSS/VSS ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima te poznavanje engleskog jezika. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj s dva obroka dnevno. Ukoliko mislite da je ovo izazov za vaš profesionalni i osobni rast, aplicirajte što prije.  

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, nemate što čekati  – prijavite se. 

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.  

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Popularni Članci