SAT PODIGAO PRAŠINU Obradović: Nemam se potrebu pravdati oko toga što nosim i kako se oblačim

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
HNS-ov gradski vijećnik Miho Obradović ovih dana se našao u centru pozornosti zbog skupocjenog sata koji je nosio na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.

Kako su mediji tada pisali, riječ je o satu od ružičastog zlata marke Audemars Piguet Royal Oak, a njegova vrijednost se procjenjuje na 300 tisuća kuna. Obradović je kazao kako je riječ o satu kojeg mu je posudio prijatelj i kako u tome ne vidi ništa sporno.

Nedugo nakon toga, Obradović je na društvenim mrežama objavio kako se tuđim životima bave samo oni koji ga nemaju jer se oni koji ga imaju bave svojim životom. Kako kaže, portal koji je prvi objavio vijest o satu i njegovu izjavu nije prenio onako kako je rečena te kako 'nije preneseno ni 10 posto izjave'.

"Direktno,hr, a i svi ostali portali su prenijeli samo 10 posto istine koju sam rekao. Nemam potrebu pravdati što nosim, što oblačim i slično, a ako je glavna tema u Hrvatskoj tko što nosi, koji sat ima i slično, onda smo mi najbogatija država koja nema drugih problema," izjavio je Obradović za Dubrovački dnevnik. 

Popularni Članci