SIGURAN POSAO I REDOVITA PRIMANJA Donosimo tjedni pregled poslova koji se nude na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Stanić zapošljava u Dubrovniku na pozicijama komercijalist (m/ž) i prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž). Prijave su otvorene do 19.12. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Za poslove je potrebno minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prodajne vještine, samostalnost i inicijativa, savjesnost i pouzdanost, upornost u radu i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

 

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.12. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se ovdje.

Flanđa j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni radnik (m/ž) u Blatu. Rok prijave je 9.1.2020. Traži se više izvršitelja za pomoćne poslove brodomontera, brusača, cjevara u brodogradnji na gradilištima. Nudi se zajednički smještaj i naknada za prijevoz. Aplicirajte.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

 

Tommy d.o.o. u potrazi je za mesarom (m/ž) u Dubrovniku. Traži se osoba s minimalno srednjom stručnom spremom i poželjnim iskustvom. Posao obuhvaća pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Prijavite se najkasnije do 24.12. Detalje pronađite na linku.

Cantabile d.o.o. traži prodavača (m/ž) telekomunikacijskih usluga. Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 24.12. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, fleksibilnost i proaktivnost. Posao obuhvaća prezentaciju i prodaju telekomunikacijskih usluga korisnicima, direktan kontakt s potencijalnim korisnicima, ostvarivanje planova prodaje, izvještavanje o prodajnim rezultatima i drugo. Poslodavac nudi redovita primanja uz bonus na ostvarene ciljeve. Potražite kako se prijaviti.

Super Tours d.o.o. zapošljava turističkog pratitelja (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijaviti se možete najkasnije do 10.1.2020. Za ovaj je posao potrebno više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj, stimulativna primanja i obuku prije početka rada. Traži se izvrsno poznavanje engleskog i španjolskog jezika, poznavanje Hrvatske i regije te opće kulture. Potražite kako se prijaviti na linku.

Ugostiteljski obrt Orka u potrazi je za konobarem (m/ž) u a la carte restoranu. Rok prijave je 10.1.2020. Potrebno je više konobarskog osoblja. Traži se srednjoškolska sprema, a iskustvo nije važno. Posao obuhvaća posluživanje jela i pića u restoranu. Potražite detalje ovdje.

Modri val d.o.o. zapošljava čistača (m/ž) poslovnog prostora u trgovini. Mjesto rada su Mlini. Prijave su otvorene do 23.12. Potražite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

Popularni Članci