SVEĆENIK NAPAO DUBROVAČKI DNEVNIK 'To su novinari-udbaši, potkupljeni i bez časti'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: LK
Župnik iz Stona osvrnuo se na novinare Dubrovačkog dnevnika

Gostujući kod Velimira Bujanca, župnik iz Stona don Miljenko Babaić osvrnuo se na Dubrovački dnevnik, koji je nedavno pisao o njegovoj podrški svećeniku Alojziju Asiću koji je odbio dati sakramnet dječaku s Down sindromom.

-To su potkupljeni novinari bez časti, koji pišu ono što Vlahušić kaže. Namjerno pogrešno prenose moje izjave kako bi me pokušali javno kompromitirati jer Vlahušić ima svoje pijune koji žele preuzeti općinu Ston, u koju je prošlih godina uloženo više od 60 milijuna kuna i Ston se preporodio! Sada to žele uništiti. Udba je danas tako jadna da ljudima više ne može ni kupiti aparate za snimanje kao nekada, pa prenose krive izjave, no činjenica je da im svećenici i dalje smetaju - kazao je Babaić o Dubrovačkom dnevniku, a svoju porciju dobio je i redatelj Oliver Frljić.

-Čuo sam u kuloarima da Frljić tom “predstavom” zapravo stresno prepričava svoja dječačka poniženja i doživljaje! On je toliko seksualno iskorišten u svojoj obitelji da ni nuždu ne može vršiti bez tehničkih pomagala! Kroz to što sada radi osvećuje se svim ljudima… Oko sebe okuplja osobe sa istim traumama, sebi slične… Šokiralo me kada sam za to čuo. Treba ga žaliti, ali ne treba mu dati javni prostor,“ bio je vrlo jasan gost Bujice.

VEZANE VIJESTI:

USTAŠKI SVEĆENIK PODRŽAO KOLEGU Ston u šoku, na svetoj pričesti župnik Babaić podržao kolegu koji nije pričestio malenog Adama

Popularni Članci