PONUDA POSLOVA U ŽUPANIJI Traže se slastičari, konobari, frizeri, dentalni tehničari, nastavnici engleskog...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Borna Filic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Agencija Workforce za klijenta traže servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Minimalna stručna sprema potrebna za rad je srednja, a poželjno je iskustvo na sličnim pozicijama. Također je potrebna vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Od kandidata očekuju želju za kontinuiranim učenjem i sposobnost za rad na visini. Nude službeni automobil i mobitel, bonuse i kontinuirane edukacije. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, prijaviti se možete do 24.11. putem linka.

Građa d.d. zapošljava u Dubrovniku više izvršitelja na sljedećim pozicijama: vozač viličara/ skladištar (m/ž) – odjel keramike i stolarije, vozač viličara/ skladištar (m/ž) – odjel građevinskog materijalala, prodavač (m/ž) – odjel alata, prodavač (m/ž) – odjel keramike i sanitarija, prodavač (m/ž) – odjel vodomaterijala, prodavač (m/ž) – odjel rasvjete, prodavač (m/ž) – odjel građevinskog materijala, prodavač (m/ž) – odjel bijela tehnika i tv, prodavač (m/ž) – odjel stolarije. Potrebni su predani, fleksibilni zaposlenici koji su spremni za timski rad. Aplicirajte što prije.

Srednja škola Metković traži nastavnika (m/ž) engleskog jezika, nastavnika (m/ž) matematike, nastavnika (m/ž) biologije, tajnika (m/ž) u školi, knjižničara (m/ž) i nastavnika (m/ž) prve pomoći u cestovnom prometu u Metkoviću.  Natječaji su otvoreni do 7.11. Saznajte detalje oglasa i kako se prijaviti ovdje.

Hotel Petka d.d. traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 10.11., a potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Pogledajte kako ostvariti prijavu putem linka.

Importanne Resort u potrazi je za koordinatorom za računovodstvo i financije (m/ž). Prijaviti se možete do 8.11., a mjesto rada je Dubrovnik. Potrebno je radno iskustvo od pet godina te viša ili visoka stručna sprema. Pogledajte kako se prijaviti.

Ordinacija dentalne medicine Smiljana Stojanović u Mlinima traži dentalnog tehničara (m/ž). Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, a prijaviti se možete najkasnije do 10.11. Sve o poslu i prijavi potražite na linku.

Hotel More d.o.o. u Dubrovniku traži voditelja (m/ž) slastičarne i više izvršitelja za poziciju konobara (m/ž) – barmena (m/ž). Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Rok prijave je 12.11. O detaljima prijave i kako se može prijaviti, pogledajte ovdje.

Konstrukta d.o.o. traži keramičara (m/ž), zidara (m/ž) – tesara (m/ž), soboslikara (m/ž) – fasadera (m/ž), knauf majstora (m/ž), betonirca (m/ž), armirača (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.11.  Za navedene pozicije traže više izvršitelja s radnim iskustvom. Saznajte što je potrebno za prijavu putem linka.

Frizerski salon Petrunjela traži frizera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 22.11. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo. Kako se prijaviti, doznajte ovdje.

LEDO plus traži dva vozača za rad u Dubrovniku. Posao se sastoji od vožnje na području Dubrovnika i okolice. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Prijaviti se možete do 24.11. Pogledajte kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Popularni Članci