TRAŽE SE FARMACEUTI, NASTAVNICI, RECEPCIONERI Donosimo oglase za posao na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotolia
U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Cognitum d.o.o. zapošljava nastavnika (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 1.2. Glavni zadaci su priprema, organizacija i vođenje nastave i školskih aktivnosti, sudjelovanje u aktivnostima prezentacije škole, komunikacija s roditeljima i djecom te rad na računalu. Potrebna je visoka stručna sprema, iskustvo u radu s djecom i predavačkom radu, spremnost na rad vikendom i na kontinuirano usavršavanje, stjecanje novih znanja i vještina. Prijavite se.

Međunarodna kompanija Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na pozicijama: administrator/ blagajnik (m/ž), prodajni predstavnik HoReCa (m/ž) i zamjenik voditelja odjela (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave su otvorene najkasnije do 22.1. Za poslove je potrebno minimalno srednjoškolsko iskustvo, znanje engleskog jezika i relevatno iskustvo. Provjerite detalje i prijavite se.

Valamar zapošljava na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik.. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Hedera Estate u potrazi je za novim radnim snagama u Dubrovniku: djelatnik (m/ž) u praonici, kućni majstor (m/ž), recepcionar (m/ž), rezervacijski agent (m/ž) i sobar (m/ž). Prijave su otvorene do 15.1. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, smještaj, stimulaciju 500 kuna za uspješno odrađivanje ugovora te mogućnost dodatne stimulacije do 2.000 kuna. Prijavite se.

Atlantic Grupa - Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Metkoviću. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Workforce Ljudski Potencijali za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

Sagena d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: sobar (m/ž), pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i recepcionar (m/ž). Rok prijave je 15.1. Mjesto rada je Dubrovnik, hotel Perla. Potrebno je više izvršitelja za navedene pozicije. Doznajte više na linku.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.1. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

Nautika d.o.o. zapošljava financijskog računovođu (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.1. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa, napredno poznavanje rada na računalu, sistematičnost, odgovornost, analitičnost i samostalnost u radu. Potražite kako aplicirati putem linka.

Božo Pulić, mesnice "T-bone steak", u potrazi su za glavnim kuharom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Natječaj je aktivan do 31.1. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela po meniju restorana, poštivajući sve standarde struke i poslodavca. Potražite ovdje kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci