TRAŽE SE FOTOGRAFI, ZAŠTITARI I BOOKERI Ovo su najbolja radna mjesta koja se nude u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dominik Grguric/PIXSELL
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.  

Pevec ima otvorenu poziciju Djelatnik u unutarnjoj čuvarskoj službi  (m/ž).  Ukoliko imate SSS, 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te posjedujete komunikacijske vještine i važeću licencu za zaštitara prijavite se putem brze prijave.

Hilti zapošljava na poziciji RECRUITING SPECIALIST (m/f).  Osim fakultestskog obrazovanja, potrebno je trogodišnje iskustvo na području HR, sposobnost motivacije kolega i potencijalnih kandidata te dobro poznavanje hrvatskog i engleskog jezika. Prijaviti se možete ovdje.

StarOfService traži fotografa. Pridružite se provjerenom servisu za pronalaženje i zapošljavanje najboljih lokalnih profesionalaca diljem svijeta. Prijavite se brzom prijavom.

Storm Security d.o.o. ima otvorenu poziciju za radno mjesto Zaštitar (m/ž).  Glavni zadatak tvrtke je onemogućiti štetu imovine te zaštititi ljude ili opremu od različitih vrsta opasnosti i kriminalnih aktivnosti pomoću naših preventivnih mjera. Postanite i vi dio tima! Prijavite se ovdje.

Zvir d.o.o.  zapošljava na poziciji Booker (m/ž). Traže se komunikativne i ambiciozne osobe za posao animacije i informiranja gostiju te prodaju izleta na puno radno vrijeme. Obavezno je izvrsno znanje engleskog jezika. Prijavite se putem brze prijave.

Popularni Članci