POČETNA PLAĆA OSAM TISUĆA KUNA Pogledajte koji se poslovi nude na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Barbara Cruising d.o.o. ima dva raspisana natječaja na koja se možete prijaviti. Potrebni su djelatnici na pozicijama: pomoćna kuharica (m/ž) i sobar/sobarica na brodu. Očekuju vas impresivna primanja u rasponu od 7000 kn do 8500 kn. Ne oklijevajte s prijavom.

Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski tehničar – poslovođa (m/ž). 'Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  – održavamo i upravljamo njihovom pričuvom', ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

DEKRA Event & Logistic Services ima raspisan natječaj za Tajnog kupca (m/ž), za rad na području cijele Hrvatske. Uvjeti za prijavu su posjedovanje automobila (ne starijeg od 7 godina), poznavanje rada na računalu, organiziranost, odgovornost i točnost. Prijavite se na natječaj klikom na link.

RIDECAR d.o.o., koji nudi posve nova iskustva vožnje taksijem, zapošljava vozača/vozačicu taksi vozila u Dubrovniku, Zagrebu, Puli, Zadru i Splitu. Ako ste u dobi od 21 godinu (minimalno), imate srednju stručnu spremu, važeću dozvolu B kategorije, dobro poznajete engleski jezik, a krase vas organizacije sposobnosti i sklonost timskom radu, prijavite se klikom na brzu prijavu.

Blitz CineStar zapošljava dva djelatnika ili dvije djelatnice za rad u multipleksu, u Dubrovniku. Očekuje vas rad na blagajni, kontrola i naplata karata. Prijave traju do 22.02., požurite...

Podvodni d.o.o. ima raspisan natječaj za ronitelja (m/ž) u Pločama. Osnovna djelatnost ovog poslodavca su hidrograđevinski radovi - radovi na izgradnji luka, obala, lukobrana, podmorskih ispusta, cjevovoda. Ronitelj bi trebao biti spreman na terenski rad duž obale - od Umaga do Ploča. Smještaj je osiguran, a svi osposobljeni ronitelji mogu se prijaviti putem linka.

Obuća d.o.o. zapošljava prodavača maloprodaje (m/ž) u prodavaonici Ciciban, u Splitu. Očekuju vas redovita i sigurna primanja te plaćeni rad nedjeljom i blagdanima, sukladno zakonskim odredbama. Također, pogodnost je i plaćeni prijevoz u visini mjesečne karte najpovoljnijeg prijevoznika – maksimalno do 552 kune. Klik na brzu prijavu.

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pet radnih mjesta. Traže se šef kuhinje (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcioner (m/ž) i sobarica (m/ž). Mjesto rada je Gradac - Makarska rivijera. Hotel Marco Polo **** tržišni je lider među malim i obiteljskim hotelima na području Hrvatske. Hotel je višestruko nagrađivan i nudi brojne pogodnosti svojim djelatnicima. Provjerite sve natječaje na linku.

JURE DUBROVNIK d.o.o. zapošljava Financijskog knjigovođu (m/ž), za rad u mjestu Komolac. Poslovni zadaci na ovoj radnoj poziciji uključuju administrativne poslove, knjiženje primki i izdatnica, izdavanje i knjiženje računa, kontrolu i obračun plaća. Obavezna je samostalnost u radu, a početna plaća je 8000 kn. Prijavite se.

DEKRA za klijenta - Atlantic Grupu d.d., zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Dalmaciji. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Popularni Članci