TRAŽITE POSAO? Donosimo što se nudi na Jugu zemlje, plaće i do 10 tisuća kuna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Dubrovniku. Osnovna poslovna zadaća na ovoj poziciji predstavlja planiranje rada djelatnika i organizaciju odjela u skladu s poslovnim potrebama. Potrebna vam je završena srednja škola, trogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, dobro poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Outlook) te orijentiranost na kupca i posjedovanje prodajnih vještina. Ukoliko zadovoljavate navedene uvjete za prijavu na natječaj, ne oklijevajte s prijavom.

Blitz – Cinestar d.o.o. zapošljava osobu za rad u multipleksu (m/ž) u Dubrovniku. Ukoliko želite posao uz koji ćete učiti i razvijati se, a timski ste igrač, i uz to ste odgovorni i profesionalni te volite izazove, ovo je prilika „krojena“ za vas. Očekuje vas prodaja kino ulaznica i robe na blagajnama. Provjerite uvjete natječaja i na vrijeme se prijavite.

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Dužnosti na ovom radnom mjestu uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora te zaprimanje robe i ljubaznost prema kupcima. Pridružite se ovom timu klikom na link.

Manpower za klijenta, jednu od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž). Uvjet za prijavu završena je srednja škola, kao i spremnost na terenski rad, važeća vozačka dozvola te vlastiti auto (prednost, no ne i uvjet). Na ovom poslu ćete obilaziti postojeće kupce te stvarati nove poslovne suradnje. Ako volite prodaju i s lakoćom ostvarujete prodajne rezultate, prijavite se. Mjesto rada: Dubrovnik i brojni drugi gradovi diljem jadranske obale.

Jet2.com Limited zapošljava u Dubrovniku na poziciji: Customer Helper - Duty Manager - DBV (m/ž). Podređen regionalnom upravitelju, upravitelj je odgovoran za svakodnevno upravljanje cijelim poslovanjem Jet2.com-a u zračnoj luci, osiguravajući da Jet2.com i Jet2holidays korisnici stalno dobivaju prvoklasne razine korisničke usluge. Govorite li tečno engleski jezik i maternji hrvatski jezik? Ako uz to imate liderskog iskustva, odgovorni ste i organizirani, nema razloga da propustite prijavu na ovaj natječaj.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Dubrovniku zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Prodavač (m/ž) i vozač viličara/skladištar (m/ž) traženi su kadrovi, a prijave se zaprimaju do 15.01.2020. U 8 prodajnih centara (Dubrovnik, Hvar – Stari Grad, Opuzen, Rijeka, Šibenik, Solin, Zadar i Zagreb) nalazi se bogat asortiman provjerenih domaćih i inozemnih proizvoda vrhunske kvalitete, pa ukoliko želite upotpuniti ovaj tim, nemojte ni trenutka razmišljati, prijavite se.

Restoran s dugogodišnjom tradicijom, „Baća od 1878“, hitno traži profesionalnog kuhara za samostalno pripremanje hrane u mladom timu u Stonu. Potrebno je dvogodišnje iskustvo rada u restoranima, poznavanje engleskog jezika, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od 7 000 kn do 10 000 kn. Zanimljiva poslovna ponuda, složit ćete se. Smještaj vam je osiguran, pa nema razloga da oklijevate s prijavom.

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Dubrovniku. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste 'zagrizli' za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Ane Švarc u potrazi je za medicinskom sestrom (m/ž) u Dubrovniku. Glavna zadaća uključuje zdravstvenu njegu bolesnika u kući, a potrebna vam je završena srednja škola te godina dana radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 06.06., kliknite na link za više informacija i aplicirajte na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Popularni Članci