TRAŽITE POSAO? Evo što se nudi na jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. 

U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Adriatic agencija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Dubrovniku. Konobar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Spasioc (m/ž), dio su poslovne ponude, a sve ih možete pogledati na linku. Prijave traju do 21.01., pa nemojte mozgati previše, uredite CV i započnite posao kod ovog poslodavca.

Raafourty d.d. ima raspisan natječaj za Šumarskog tehničara (m/ž) u mjestu Rujevac, a po potrebi posao se izvršava i u Dubrovniku i Zagrebu. Opis posla uključuje snimanja stanja šume, procjene šumske biomase, geopozicioniranje katastarskih čestica korištenjem GNSS uređaja te ostale poslove po nalogu poslodavca. Traži se 5 izvršioca, a plaća iznosi 7000 kn. Provjerite uvjete za prijavu. A ukoliko ste više zainteresirani za radnu poziciju Revirnika (m/ž), provjerite i taj natječaj. Sretno s prijavama.  

Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Dalmaciji. Veseli vas prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu, ovo je posao za vas.

CCC Hrvatska d.o.o. zapošljava Regionalnog menadžera prodaje (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Riječ je o poslodavcu koji je u industriji obuće jedan od najbrže rastućih u Europi. Ako imate sposobnost planiranja i određivanja prioriteta u radnom danu te donosite samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova, vas se traži. Provjerite uvjete, aplicirajte do 24.01.

Jet2.com Limited zapošljava Destionation Managera (m/ž) u Dubrovniku. Na ovom poslu ćete raditi kao dio Jet2holidays Overseas Management Team-a i biti odgovorni za planiranje, izvedbu i isporuku usluga Jet2holidays diljem destinacije. Aplicirajte do 08.02.

Cammeo ima raspisan natječaj za Administratora baze podataka (m/ž) u Dubrovniku. Riječ je o stručnom osposobljavanju, gdje je glavni zadatak administrativno vođenje poslovnice i kadrovskog poslovanja, izrada izvještaja prema nalogu poslodavca te suradnja s knjigovodstvenom službom. Ako želite puno naučiti i raditi u dinamičnom okruženju, ne oklijevajte s prijavom.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Radi povećanog opsega posla traži se više izvršitelja s iskustvom ili bez njega. Prijavite se klikom na brzu prijavu i započnite svoj terenski rad po Hrvatskoj.

Metro Cash & Carry d.o.o. prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 5 pozicija u Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Traže se djelatnici na pozicijama: Administrator – Blagajnik (m/ž), Sakupljač (m/ž) te brojnim drugim radnim mjestima. Provjerite sve pozicije i prijavite se na željeni natječaj klikom na link.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Vozača (m/ž) za rad u Zagrebu i Metkoviću. Trebate minimalno godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, digitalnu karticu vozača, vozačku dozvolu C kategorije kao i odgovornost i savjesnost pri obavljanju radnih zadataka. Klik na link.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas. Kliknite ovdje.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Popularni Članci