TRAŽITE POSAO? Evo što se nudi na krajnjem jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. ima široku lepezu raspisanih natječaja. Čak 12 pozicija vas očekuje klikom na link. Od Zamjenika voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž),  Voditelja svježih odjela (m/ž), do Radnika na odjelu prijema robe

Sales Representative for sales/recruitment activities - Moving People zapošljava djelatnika za poziciju: Sales Representative for sales/recruitment activities (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako imate razvijene prodajne vještine, fluetno govorite engleski ili francuski jezik, a uz to imate komunikacijske i prezentacijske vještine i lako sklapate poznanstva, ovo je prilika za vas. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Diplomirani inžinjer građevinarstva - Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Traže se dva izvršitelja za sve poslove visokogradnje u uredu i na terenu. Ako imate četverogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

Recepcionerka - International Outsourcing Services d.o.o. u Dubrovniku zapošljava Recepcionerku (m/ž). Traži se ljubazna, vrijedna i odgovorna osoba za nadzor osoba (njihov ulazak i izlazak iz objekta), obilazak parkinga, razvrstavanje pošte i usmjeravanje gostiju, najavljenih poslovnih partnera i sl. Provjerite natječaj na linku i prijavite se do 25.12.

Predstavnik prodaje - Grawe zapošljava dva Predstavnika prodaje (m/ž) za Dubrovnik i okolicu. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, a zanima vas prodaja i vješti ste u korištenju računala (MS Office, Internet - osnovna razina), prijavite se klikom na brzu prijavu.  

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

Savjetnik u prodaji - Adecco za klijenta – A1 zapošljava Savjetnika u prodaji (m/ž). Mjesto rada: Dubrovnik i brojni drugi gradovi. Na ovom poslu vas očekuje odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru - davanje informacija korisnicima vezano uz proizvode i usluge tvrtke, prezentiranje i prodaja usluga tvrtke te vođenje popratne administracije. Prijavite se brzom prijavom.

Prodajni predstavnik - Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.  

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Traže se: Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž), Dentalni asistent (m/ž). Provjerite sve natječaje na linku. Prijave traju do 31.12., pa zakoračite u Novu godinu s novim poslom. Sretno s prijavama.

Taksist - Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž). Mjesto: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Od vas se očekuju izrazite komunikacijske vještine, spremnost na timski rad te poznavanje grada i okolice. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

Popularni Članci