TRAŽITE POSAO? Evo što se nudi na krajnjem jugu Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane (m/ž) u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 000 radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

International Outsourcing Services d.o.o. traži vrijednu i odgovornu sobaricu (m/ž) za sezonski posao u Dubrovniku. Za ovaj natječaj potrebno je osnovno znanje i vještina u rukovanju sredstvima i alatima za čišćenje te pospremanje hotelskih prostora (soba). Plaća koja vas očekuje kreće se u rasponu od 4 000 kn do 5 000 kn. Prijavite se brzom prijavom. Ako vas više zanima natječaj za čistačicu (m/ž) ili pak terensku čistačicu (m/ž), provjerite uvjete na linku i aplicirajte.

Anterra d.o.o., nositelj franšize Hertz International - vodeće globalne rent-a-car organizacije, traži više vozača (m/ž) za rad u poslovnicama. Riječ je o dinamičnom poslu koji uključuje i brigu o vozilima – servisiranje, registriranje, zamjenu guma, popravke,... Uvjeti za prijavu su završena srednja škola, vozačka dozvola u trajanju od minimalno dvije godine, spremnost na rad u smjenama, komunikativnost i znanje stranih jezika. Mjesto rada:  Krk, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Grawe traži kvalitetnog predstavnika prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Ako ste 'prodajaš u duši', imate mrežu kontakata i volite prezentirati proizvode i usluge Grawe-a, prijavite se. Ovo je možda prilika baš za vas...

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. imaju raspisan natječaj za voditelja restorana (m/ž) u Dubrovniku. Sunset Beach Dubrovnik, jedno od najljepših odmarališta na jadranskoj obali, a smješteno je na samom jugu Hrvatske, nekoliko kilometara od dubrovačke stare gradske jezgre. Ako ste završili turističku i ugostiteljsku školu, imate godinu dana iskustva, komunikativni ste i poznajete hrvatska i internacionalna vina, možda ste baš vi idealni kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se klikom na link. Ukoliko vas zanimaju i brojni drugi natječaji ovog poslodavca, ne propustite provjeriti široku ponudu – od kuhara (m/ž) do hostese (m/ž). Bogata ponuda poslova je na linku.

Novo-systems d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) koji će aktivno prodavati i savjetovati kupce te nakon stručnog školovanja postati vanjski savjetnik voditeljima proizvodnje i održavanja u najvećim hrvatskim tvrtkama. Poželjna je profesionalna strukovna ili trgovačka naobrazba, godina iskustva u B2B prodaji, osnovno poznavanje Microsoft Office alata te bazno znanje engleskog jezika. Možete očekivati primanja od 6 000 kn, pa čak i više od toga. Sretno s prijavama!

Storm Security d.o.o. zapošljava zaštitara/čuvara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Očekuju vas iznadprosječna primanja, stimulativne naknade, ugodno radno okruženje kao i profesionalni tim stručnjaka. Ovaj poslodavac zapošljava i umirovljene policijske službenike i pravosudne policajce, umirovljene zaštitare, vojnike i pripadnike obavještajnih službi. Klik na prijavu.  

Putnička agencija Online Croatia, putnička agencija specijalizirana za privatni smještaj u Hrvatskoj, zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Na ovom poslu vas očekuje svakodnevna komunikacija s klijentima putem e-maila i telefona, kao i odgovaranje na upite, slanje ponuda te unos rezervacija. Zainteresirani ste za ugovor na neodređeno uz stimulativna primanja i ugodnu radnu okolinu? Prijavite se.

Barbara Cruising d.o.o. ima dva raspisana natječaja na koja se možete prijaviti. Potrebni su djelatnici na pozicijama: pomoćna kuharica (m/ž) i sobar/sobarica na brodu. Očekuju vas impresivna primanja u rasponu od 7000 kn do 8500 kn. Ne oklijevajte s prijavom. Mjesto rada je Jadranska obala.

Geze d.o.o. traži servisnog tehničara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ugradnja, popravak i održavanje automatskih vrata i sustava za odimljavanje, kao i akvizicija novih poslovnih suradnji i mogućnosti, sve vas to očekuje prijavite li se na ovaj natječaj. Više detalja provjerite na linku i na vrijeme aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci