TURISTIČKI SPOT Svi su oduševljeni promotivnim filmom, evo koliko je novca izdvojeno za njega

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film snimljen u produkciji Balduči filma iz Zagreba još prošli tjedan.

U filmu u trajanju od četiri minute skladno se isprepliću autentična gastronomija, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, eno-gastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija. Tu su i prepoznatljivi prizori iz raznih mjesta Dubrovačko-neretvanske županije od Stona, Lokruma, Konavala, Straduna...

Upitali smo županijsku Turističku zajednicu čije vijeće je odobrilo iznos koliko su utrošili za izradu novog filma. Naime, odobreno je 270 tisuća kuna plus pdv za izradu novog filma. Producent je Spomenka Saraga, redatelj Herve Tirmarche, direktor fotografije Jalil Armijo, snimatelj Asier Parra Carrillo, asistent snimatelja Nikša Vierda, a glazbu su radili Volunteer - Good Good Day.

Imena svih sudionika, glumaca i statista, nisu navedena, a iz TZ-a su odgovorili kako je trošak njihovog angažmana uključen u dogovorenu cijenu.

DUBROVNIK RIVIERA from Balduci Film on Vimeo.

Popularni Članci