UBEROVA REAKCIJA: UberBOAT po prvi put u svijetu uvodimo u Hrvatsku kao dugotrajnu ponudu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Uber je poslao reakciju na tekst Dubrovačkog dnevnika koju objavljujemo u cijelosti. Naime, u Uberu tvrde kako je njihova UberBoat usluga već postojala, ali se po prvi put u svijetu uvodi u  Hrvatskoj uvodi kao dugotrajnija ponuda.

Uber ovog ljeta planira lansirati UberBOAT koji će prvi put na svijetu biti lansiran kao usluga dostupna tijekom ljetnih mjeseci upravo u Hrvatskoj. Kad pričamo o usluzi UberBOAT, važno je naglasiti da je to naziv usluge, ali se ona bitno razlikuje od ostalih koje ste naveli u tekstu.


UberBOAT je bio lansiran u nekoliko gradova u svijetu, ali samo kao kratkotrajna aktivacija koja je trajala svega nekoliko dana. Tako je UberBOAT u Miamiju bio prisutan samo tijekom Art Basela koji traje četiri dana, u Sydneyu je trajao samo jedan dan, a u Bostonu deset dana te u Kanadi (Muskoka) samo dva dana. Također, inačica usluge UberBOAT može se naći i u Cannesu tijekom filmskog festivala, ali ponovo traje samo nekoliko dana.

 

UberBOAT usluga u Hrvatskoj bit će dostupna korisnicima kao oblik prijevoza kojeg se naručuje, a čiji je cilj omogućiti bolju povezanost kopna i otoka te otoka međusobno, stoji u reakciji Ubera na tekst Dubrovačkog dnevnika.

Popularni Članci