VESELO I MAGIČNO NA RIVI Održan Mali karneval fest u Cavtatu (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Udruga Mame Cavtat
U organizaciji udruge Mame Cavtat, u nedjelju se održao Mali karneval fest. 

Cijela je Cavtatska riva bijela jedna predivna pozornica, jer dok se održavao program na tri postavljene pozornice mazuretkinje su izvodile svoje točke dužinom rive i prizor je bio magičan, kako pristaje dječjem ljetnom karnevalu, veselo i živo kroz cijeli Cavtat.

Program je započeo karnevalskom povorkom uz Cavtatsku glazbu, mažoretke Župe Dubrovačke, Čitluka i Cavtata te se nastavio na trima pozornicama na kojima su nastupili brojne skupine. Na prvoj pozornici održao se glazbeno plesni program za djecu uz Zvuke Jadrana i plesno akrobatsku skupinu Crowd Control - Kam Hram koji su prikazali koheziju plesa, akrobacije i žongliranja. Nastupile su plesne skupine Lazareti te Convivo.

Na drugoj pozornici, ispod crkve sv. Nikole, posjetitelji su uživali u nastupu glazbenog sastava ET’Na, te plesne skupine NATYA te vatrene skupine VODORIGE.

Za sve mlade gradska plaža Cavtat se pretvorila u pozornicu uz glazbeno plesni program Teen skupine DAPAL iz Dubrovnika te DJ Lucasa, te plesnu skupinu Convivo i plesnu skupine zumbe OŠ Cavtat.

Program je završio veličanstvenim vatrometom.

Udruga Mame Cavtat

Popularni Članci