UNAPREĐENJE KVALITETE ŽIVOTA OSOBA S INVALIDITETOM Zamjenica Marević primila predstavnike udruga, oni je upoznali sa svakodnevnim izazovima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Županija
Zamjenica župana Žaklina Marević primila je danas u Dubrovniku predstavnike koje djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Zamjenica Marević zahvalila je predstavnicima udruga koje svojim djelovanjem značajno doprinose unaprjeđenju kvalitete života osoba s invaliditetom Dubrovačko-neretvanske županije. Dubrovačko-neretvanska županija prepoznaje djelovanje ovih udruga, podržava njihova nastojanja u izjednačavanju mogućnosti osoba s invaliditetom te pruža potporu njihovim programskim aktivnostima. Ovom prigodom predstavnici udruga osoba s invaliditetom Dubrovačko-neretvanske županije upoznali su zamjenicu župana sa svakodnevnim izazovima s kojima se suočavaju u svom radu te dali prijedloge za moguća poboljšanja.

Međunarodni dan osoba s invaliditeom obilježava se svake godine, 3. prosinca, s ciljem postizanja punog uživanja ljudskih prava i omogućavanja aktivnog sudjelovanja osoba s invaliditetom u društvu.

Popularni Članci