ZAPOŠLJAVAJU CINESTAR, GLAVIĆ, CAMMEO Na jugu Hrvatske nude se brojni poslovi, neki se mogu raditi i iz doma!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Prpić/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG, zapošljava zamjenika voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž) u Dubrovniku. Posao uključuje kontrolu zaprimanja artikala, kontakt s dobavljačima i odjelom nabave, kao i brigu o izgledu odjela. Potrebna vam je minimalna srednja stručna, računalna pismenost (MS Word, MS Excel, Outlook) te usmjerenost na kupca i rezultate.  Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se.

Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, za klijenta traži dvije motivirane i odgovorne osobe za rad na poziciji: pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž).  Mjesto rada je Dubrovnik. Detalje oko uvjeta prijave provjerite na linku.

Auto Pleter d.o.o., poduzeće je koje se bavi prodajom novih i rabljenih vozila,  te servisiranjem vozila i prodajom nekretnina. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava recepcionara (m/ž) u mjestu Viganj, na poluotoku Pelješcu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju redovita i poticajna primanja, osiguran smještaj, plaćene troškove puta na Pelješac i obratno. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
Osnovne poslovne zadaće na ovom radnom mjestu obuhvaćaju izradu programa za plc, robote, vizualizacije i ostale sisteme za upravljanje. Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, potražite detalje na linku.

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Dubrovniku. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste 'zagrizli' za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

Blitz – Cinestar d.o.o. zapošljava osobu za rad u multipleksu (m/ž)u Dubrovniku. Ukoliko želite posao uz koji ćete učiti i razvijati se, a timski ste igrač, i uz to ste odgovorni i profesionalni te volite izazove, ovo je prilika „krojena“ za vas. Očekuje vas prodaja kino ulaznica i robe na blagajnama. Provjerite uvjete natječaja i na vrijeme se prijavite.

Dom zdravlja na Korčuli zapošljava dvije medicinske sestre/medicinska tehničara. Ako želite dobiti ovaj posao trebate imati završenu medicinsku školu, godinu danas iskustva te položen stručni ispit, uz odobrenje za samostalan rad. Što sve trebate napraviti kako biste aplicirali na natječaj? Provjerite na linku.

CONTI LIBRI d.o.o. za knjigovodstvene usluge ima raspisan natječaj za knjigovođu (m/ž) na otoku Korčula. Kako biste se idealno uklopili u ovaj natječaj, trebate završenu srednju školu i iskustvo u vođenju knjigovodstva. Prijave se zaprimaju do 31.05., pa požurite s pisanjem molbe za posao. Sretno.

SUPER TRANSFER SERVICES d.o.o. u potrazi je za operativnim djelatnikom (m/ž) u Dubrovniku. Izrazita snalažljivost, organiziranost i komunikativnost te spremnost na izazove  prijeko su potrebne kvalifikacije za ovaj posao. Očekuje vas praćenje provedbi usluga transfera i izleta. Prijave se zaprimaju do kraja svibnja, pa ne propustite kliknuti na link za više informacija.

Poliklinika Glavić zapošljava doktora opće medicine (m/ž) u Dubrovniku. Očekuje vas rad u uigranom i stručnom timu, a odlični financijski uvjeti motiv su više da se prijavite na ovaj natječaj. Više o poslodavcu možete pronaći na njegovoj službenoj stranici, a uvjete natječaja ne propustite na linku.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Popularni Članci