Župan Dobroslavić o novoj ministrici poljoprivrede: Marija Vučković je kompetentna i radišna, ona je odličan izbor

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: DD
Sabor je većinom glasova na izvanrednoj sjednici izglasao povjerenje novim ministrima među kojima je i bivša zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije, Pločanka Marija Vučković.

Župan Nikola Dobroslavić smatra kako je Vučković odličan izbor premijera Andreja Plenkovića.

- Siguran sam da su i ostali ministri jako dobri, ali Mariju Vučković poznajem jer je radila u Županiji i bila je kompetentna, radišna i imala je odličan odnos s ljudima te je prema tome apsolutno pravi izbor za ministricu poljoprivrede - kazao je Dobroslavić dodavši kako je siguran da će Vučković tu funkciju dobro obnašati, a dodao je kako je odmah po izboru novoj ministrici čestitao na funkciji.

- Ona je i prije bila državna tajnica i pratila je sve ono što se događa u poljoprivredi Dubrovačko-neretvanske županije, posebno u dolini Neretve što za nju nije nikakva novost jer je već radila na tome. Naprimjer za vrijeme njezinog rada u Ministarstvu učinjena su dva napretka, a to je poticaj od strane države za proizvođače mandarina od 20 milijuna kuna. Također, izdvojen je i značajan iznos od ministarstva za projekt zaštite mandarina od voćne muhe koji je priširen na dolinu Neretve - zaključio je župan Nikola Dobroslavić za Dubrovački dnevnik.

SABOR POTVRDIO Marija Vučković službeno je nova ministrica poljoprivrede

Popularni Članci