ŽURNE SLUŽBE NA MUKAMA Jučer tri prometne nesreće i tri požara

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: ILUSTRACIJA
Prema informacijama iz ŽC 112 jučer su se dogodile tri prometne nesreće i tri požara.

U prometnoj nesreći na D8 u blizini Rogotinskog mosta koja se dogodila u 11:18 sati, automobil je udario u zaštitnu ogradu te je jedna osoba ozlijeđena. Nešto prije podne automobila je sletio na predjelu ceste za Nova Sela u blizini mjesta Podgrede – Podrujnica. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih osoba ,ali vozač nije mogao izaći iz automobila te su mu u pomoć upućeni vatrogasci JVP Metković. Navečer, oko 19 sati došlo je do prometne nesreće u blizini kolodvora u Pločama. Jedna osoba je ozlijeđena.

Jučer u 11:26, na traženje Županijske vatrogasne zajednice upućen je zahtjev Vatrogasnom operativnom središtu za jedan Air tractor zbog gašenja požara na nepristupačnom terenu iznad Trpnja na brdu Čašnik. U gašenje ovog požara uključeno je i deset vatrogasaca DVD Trpanj i DVD Kuna. Izgorjela površina je 20m2. Gorjela je borova šuma i raslinje. Požar je lokaliziran u 17:00 sati, a na požarištu se dežuralo cijelu noć.

Prema dojavi JVP Mljet udar groma uzrokovao je požar u Babinom Polju. Požar je ubrzo ugašen, a gasila ga je JVP Mljet s tri vatrogasca i jednim vatrogasnim vozilom. Gorjelo je nisko raslinje, a izgorjela površina je 50m2.

Malo iza ponoći, došlo je do požara na otvorenom prostoru kod Goveđara na Mljetu. Na intervenciju je upućena JVP Mljet koja je bila na intervenciji s 18 vatrogasaca i pet vozila. Zahvaljujući brzoj intervenciji požar je ugašen oko 1:15 a izgorena površina iznosi oko tisuću m2.

Popularni Članci