KRENUO NAJNABRIJANIJI VIKEND Fenomenalna Opća opasnost otvorila bajkerski spektakl na Babinom kuku, ali to je tek početak (FOTO/VIDEO)

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović

Ljubitelji dobre rock glazbe i motora okupljaju se ovoga vikenda u kampu Solitudo gdje se, u organizaciji Moto kluba Libertas Riders, uz podršku Valamar Riviere, održava još jedno izdanje Dubrovnik Bikers Weekenda. 

Bajkerski festival otvoren je večeras, koncertom Opće opasnosti i nastupom Porporela Sexy Show Banda. Ljubitelji rock ritma došli su na svoje te su tako uživali u bezvremenskim hitovima Opće opasnosti, a kako je bilo, možete provjeriti u fotogaleriji. 

Sutra će na istom mjestu publiku zabavljati domaći bendovi, a u subotu sve ljubitelje piva, rocka i motora čeka velika završnica, uz nastup Divljih jagoda. 

Ova rođendanska moto manifestacija ove godine je posvećena njihovom teško bolesnome članu te će prihod od prodaje biti upućene njemu. Ulaznice za ovo trodnevno događanje s humanitarnom notom, po cijeni od 90,00 kuna, mogu se kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata.

Popularne Galerije