tnt

'ULAZ SLOBODAN, IZLAZ SE NAPLAĆUJE' Prepuna knjižnica na dubrovačkoj verziji 50 godina Alana Forda (FOTO)

Povodom obilježavanja 50 godina od nastanka stripa Alana Forda, čiji je prvi broj objavljen u Italiji 1969. godine, Dubrovačke knjižnice Dubrovnik organizirale su proslavu obljetnice u prizemlju Narodne knjižnice Grad.
rtl

NEMA DIVLJANJA Kamere će snimati nemarne vozače, a kazna stiže na kućnu adresu (VIDEO)

Država staje na kraj divljanju na autocestama. HAC uvodi nove kamere za nadzor brzine koje će mjeriti prosječnu brzinu između dvije točke i tako kažnjavati vozače koji su laki na gasu.
izabrani

Dubrovčani Pero Maldini i Vlaho Bogišić u Etičkom povjerenstvu za EU izbore

Na temelju prijedloga parlamentarne većine pročelnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Pero Maldini, Davor Derenčinović i Jasna Omejec imenovani su članovima Etičkog povjerenstva za izbore za Europski parlament kao i na prijedlog oporbenih stranaka zastupljenih u Hrvatskom saboru Vlaho Bogišić, Goran Čular i Stanko Bruno Uršić.
DD TV

JOŠ MALO PA JANJETINA! Provjerili smo kad se otvara granica prema Trebinju i koje poteškoće je zatvaranje donijelo (VIDEO)

Granični prijelaz Gornji Brgat trebao bi ponovno biti otvoren 18. travnja u jedan sat iza ponoći. Radovi se privode kraju, a ekipa Dubrovačkog dnevnika provjerila je koje je poteškoće zatvaranje donijelo ljubiteljima trebinjskih restorana iz Dubrovnika, stanovnicima Trebinja i Ivanice koji rade u Dubrovniku te mještanima Brgata. Više pogledajte u videoprilogu DD TV-a. 
Učitaj još vijesti