aktualno

NOVI INFORMACIJSKI SUSTAV GRADA: Građani će moći vidjeti tko rješava njihov predmet, na koji način Grad troši novac, sve će biti vidljivo (FOTO)

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i direktorica Sektora korporativne prodaje HT-a Marijana Bačić sklopili su Okvirni sporazum za nabavu integralnog informacijskog sustava za upravljanje dokumentima u prostorima gradske uprave. 
oš ivana gundulića

Gruž dobiva novo mjesto za zabavu i okupljanja; počeli radovi na izgradnji sportsko-rekreacijskog kompleksa

Radovi na adaptaciji postojećih igrališta Osnovne škole Ivana Gundulića u svojevrsni sportsko-rekreacijski park započeli su u ponedjeljak, 15. listopada. Radove izvodi tvrtka Gradimat d.o.o., a investicijom vrijednom 1,2 milijuna kuna upravlja nadležni Upravni odjel za  izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika.
posao.hr

TRAŽE SE UČITELJI, POSLOVOĐE, KONOBARI Provjerite koji se poslovi trenutno nude na jugu Hrvatske

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.
natječaj

Olga Muratti o imenovanju ravnateljice OŠ Lapad: Ovo je jedan od rijetkih Zakona kojim političko kadroviranje nije način odabira kandidata!

Predsjednica dubrovačkog HSU-a Olga Muratti komentirala je natječaj za ravnateljicu OŠ Lapad. Podsjetimo, na natječaj se javila nastavnica engleskog jezika Nikolina Soko, a kandidaturu je povukla trenutna ravnateljica Mirjana Kaznačić. 
Učitaj još vijesti