VELIKO SRCE

U JOSIPOVCU Mladi volonteri i korisnici u hvalevrijednoj akciji

Centar za rehabilitaciju Josipovac je ove godine prvi put sudjelovao u hvale vrijednoj inicijativi „72 sata bez kompromisa“ koja je ujedinila mlade volontere i korisnike ustanove u zajedničkoj volonterskoj akciji. 
SVEČANOST

DAN OPĆINE KONAVLE U Cavtatu otkriven spomenik Vlahu Bukovcu, MiGK vraćene njegove slike

U sklopu proslave Dana Općine Konavle u Cavtatu je danas otkriven spomenik Vlahu Bukovcu, rad akademskog kipara Petra Dolića. Spomenik ovom velikom Cavtaćaninu otkrili su ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i načelnik Božo Lasić. Svečanosti su nazočili i zamjenica župana Žaklina Marević, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, zamjenik načelnika Općine Ivo Radonić, općinski vijećnici, Konavoke i Konavljani. Svečanost su nastupima uveličali i klapa Cavtajke, Cavtatske mažoretke te Limena glazba Cavtat.
PISMO

'PUNO SMO POSTIGLI U MALO VREMENA' Lasić uputio čestitku povodom Dana Općine Konavle

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je čestitku svim Konavokama i Konavljanima, stanovnicima Konavala povodom proslave Dana Općine Konavle.
PITANJE SIGURNOSTI

Ministrica Bedeković: DNŽ će do kraja godine dobiti sigurnu kuću, izašli smo na teren, pogledali prostor

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković danas je u palači Ranjina održala sastanak s predstavnicima socijalnih i drugih ustanova na području Dubrovačko-neretvanske županije. Tom prilikom je najavila kako će Dubrovačko-neretvanska županija dobiti sigurnu kuću. 
Učitaj još vijesti