općina konavle

Načelnik Lasić primio nogometaše Nogometne akademije Konavle (FOTO)

Načelnik Općine Lasić, u pratnji zamjenika Iva Radonića, predsjednika Općinskog vijeća Iva Simovića – Crnog i voditeljicom odsjeka za društvene djelatnosti Lucijom Arbulić, primio je danas županijske prvake u kategoriji U-12, Nogometnu akademiju Konavle.
povlačenja sredstava

Otvoreni proračun: Za EU projekte u Dubrovačko-neretvanskoj županiji 77,9 milijuna kuna

Dubrovačko-neretvanska županija jedna je od najaktivnijih županija po pitanju povlačenja sredstava Europske unije. Pokazuju to i proračunski podaci dostupni u aplikaciji Otvoreni proračun gdje je vidljivo kako će Dubrovačko-neretvanska županija za nastavak provođenja i osiguranje sredstava za prijavljene EU projekte u 2018. godini izdvojiti 77,9 milijuna kuna.
SJEDNICA

'OČEKUJEMO POPRAVLJANJE!' Turističko vijeće županijske TZ iskritiziralo nacrte turističkih zakona

Župan Nikola Dobroslavić predsjedao je 18. sjednicom Turističkog vijeća Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je među ostalim bilo govora o provedbi Programa rada i tijeku turističke sezone, izradi novih zakonskih okvira za turističke zajednice i boravišnu pristojbu, a održane su i prezentacije o projektima Kongresnog centra Dubrovnik te Centra kompetencije u turizmu koji će biti smješten u Vili Čingriji
U PETAK, U LUŽI

'VOLIM SVOJU ŽUPANIJU' Zamjenica Marević otvorila izložbu (FOTO)

Zamjenica župana Žaklina Marević otvorila je u petak u Luži izložbu fotografija ”Volim svoju županiju”. Riječ je o postavu koji sadrži ukupno 22 fotografije na platnu (75×50 cm) – iz svake županije po jednu plus fotografija koja je osvojila najviše glasova na Facebooku. Cilj ove izložbe je promocija ljepota svih hrvatskih županija, posebice u novim medijima, zbog čega je tijekom natječaja uvedena kategorija glasovanja na Facebooku.
Učitaj još vijesti