SVEČANOST

DAN OPĆINE KONAVLE Izložba Policijske udruge branitelja i otvaranje knjižnice u Cavtatu

Nakon što je u sklopu obilježavanja Dana općine Konavle u petak prvo svečano otvoren vodovod u Banima, a potom i nova zgrada Općine, kasnije u popodnevnim satima u Domu kulture u Cavtatu upriličeno je otvaranje izložbe Policijske udruge branitelja PUD 91, ”Bili smo prvi, a ostali zadnji”.
program

Subota je najsadržajniji dan Good Food Festivala 2018.

Predzadnji dan Good Food Festivala Dubrovnik 2018., subota, 20. listopada, donosi najsadržajniji program. Humanitarni Rixos brunch održat će se taj dan u Hotelu Libertas Rixos te večere s poznatim hrvatskim chefovima Dinom Galvagnom i Ivanom Pažaninom, a tu je i niz festivalski radionica.
KONFERENCIJA PERIFERNIH PRIMORSKIH REGIJA

Župan Dobroslavić kao izaslanik predsjednika Europskog odbora regija

Župan Nikola Dobroslavić sudjeluje na skupštini Konferencije perifernih primorskih regija Europe (CPMR) u Madeiri u Portugalu kao izaslanik predsjednika Europskog odbora regija.
LEADER mreža

Uspješno pokrenuta akcija plasmana neretvanske mandarine u gradovima i općinama diljem Hrvatske, prijave još otvorene

U organizaciji Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije, LEADER mreže Hrvatske i Udruge gradova Republike Hrvatske, uspješno je krenula realizacija inicijative samostalnog plasmana neretvanske mandarine na javnim površinama kojima upravljaju jedinice lokalne samouprave diljem Hrvatske.
Učitaj još vijesti