Učitaje prijašnje vijesti
PODUZETNIŠTVO

NOVIM ZNANJEM DO USPJEHA Održana edukacija 'Naplata potraživanja' u Dubrovniku

U sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizirao je besplatnu edukaciju „Naplata potraživanja“ koja je održana 05. prosinca 2018. g. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik u Dubrovniku.
europa

Župan Dobroslavić: Brexit je naša neugodna realnost, budimo krajnje odgovorni u donošenju odluka

Župan Nikola Dobroslavić sudjeluje u radu plenarnog zasjedanja Europskog odbora regija u Bruxellesu.
konavle

Načelnik Lasić uputio čestitku povodom Dana dubrovačkih branitelja i blagdana svetog Nikole

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je čestitku povodom Dana dubrovačkih branitelja i blagdana sv. Nikole.
PRIJAVLJENO POLICIJI

KRAĐA U LAPADU S gradilišta sa stroja ukrali pikamer

Krađa u Lapadu dogodila se s 4. na 5. prosinca, a oštećena je dubrovačka tvrtka Horting. 
POZIV

GLEDAM SVOJE KONAVLE Dođite na stručno predavanje!

Udruga Agroturizam Konavle, u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, u subotu 8. prosinca sa početkom u 18:00 sati nastavlja s provođenjem svog novog projekta "Gledam svoje Konavle".
ŽUPANIJA

Počinje izrada Operativnog programa 'Razvoj poljoprivrede i prerade poljoprivrednih prizvoda na području Općine Konavle'

Općina Konavle započinje proces izrade Operativnog programa „Razvoj poljoprivrede i prerade poljoprivrednih prizvoda na području Općine Konavle“, u cilju razvoja poljoprivrede, odnosno komercijalne i dohodovne poljoprivredne proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda.
ŽUPANIJA

Zamjenica Marević susrela se s visokim izaslanstvom Hrvatske vojske

Zamjenica župana Žaklina Marević i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković danas su u Gradskoj vijećnici primili u posjet načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske Mirka Šundova i druge predstavnike Oružanih snaga Republike Hrvatske.
KONAVLE

NE PROPUSTITE ADVENT U CAVTATU Oživjet će tradicionalni običaji, bit će muzike, plesa i dobre zabave (FOTO)

Bogati program Adventa u Cavtatu predstavile su članice udruge Mame iz Cavtata sa načelnikom Općine Konavle Božom Lasićem na konferenciji za medije u Općinskoj vijećnici Konavala.
KONAVLE

Visoko izaslanstvo Hrvatske vojske u pratnji načelnika Lasića i zamjenika Radonića odalo počast poginulim braniteljima kod spomenika 'Konavoska mati'

U sklopu programa obilaska dubrovačkog ratišta visoko izaslanstvo Hrvatske vojske u pratnji načelnika Lasića i zamjenika Radonića odali su danas počast poginulim braniteljima kod spomenika ”Konavoska mati” u Čilipima.
REZULTATI

ODLIČNI TURISTIČKI REZULTATI Na krajnjem jugu sjajna posezona

Tijekom studenog 2018. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvaren je 40.253 dolazak, što je 27 posto više od studenog 2017. godine i 104.119 noćenja, što je 24 posto više nego u studenom 2017. godine.
USPJEŠNI PODUZETNICI

ZLATNA KUNA I DUBROVAČKA VIDRA Oni su dobitnici najprestižnijih priznanja Županijske komore Dubrovnik (FOTOGALERIJA)

Svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik održana je danas u Župi dubrovačkoj, a tom su prilikom dodijeljena priznanja Zlatna kuna 2018., Dubrovačka vidra 2018. te Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu.
OPASNOST

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI Načelnik Pavličević: Želimo prevenirati, a roditelji moraju prepoznati ovisnike

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se tradicionalno obilježava u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca, u ponedjeljak, na Pilama, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik i Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije predstavili su info pultove na kojima su građanima govorili o aktivnostima koje tijekom cijele godine poduzimaju kako bi se u što većoj mjeri spriječio svaki oblik zlouporabe raznih vrsta droga, ali i drugih ovisnosti s kojima se mladi danas susreću. Osim toga, dijelili su promotivne materijale koji se odnose na sve vrste ovisnosti.
vjera

VELIKI ŽIDOVSKI BLAGDAN Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom Hanuke

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. 
Učitaj još vijesti