Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije... Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko pozicija. Poslodavac nudi tople obroke na teret poslodavca, smještaj u Kući Valamar ili mogućnost subvencioniranog najma stana, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na pozicijama Tehničara za telekomunikacije (m/ž) i Prodajnog savjetnika u T-centru (m/ž). Poslodavac nudi rad na duži period, podršku kolega, dodatne edukacije i usavršavanja te službeni automobil, laptop, tablet i mobitel. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za rad u Koločepu. Posao obuhvaća pripremu hrane po narudžbi iz a la carte jelovnika, kontrolu kvalitete hrane i održavanje čistoće radnog mjesta. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama te ljubaznost u radu s gostima. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

Galea Azzuro d.o.o. traži Trgovca/Prodavača (m/ž) za rad u Splitu - centru i Dubrovniku - staroj gradskoj jezgri. Posao obuhvaća slaganje artikala, komunikaciju s kupcima na stranom jeziku, održavanje čistoće radnog okruženja te obavljanje blagajničkih poslova. Nude se sezonski rad, podrška mentora, redovita primanja uz plaćene prekovremene, te mogućnost stimulacije. Prijavite se putem linka do 26.4.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Dostavljača robe (m/ž) za kompaniju iz prehrambenog sektora s mjestom rada u Dubrovniku ili Makarskoj. Odgovornosti uključuju dostavu robe kupcima, kontrolu robe i dokumentacije te komunikaciju s kupcima prilikom dostave. Vozačka dozvola B kategorije je uvjet, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Turistička agencija DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA d.o.o. traži Recepcionara (m/ž) za rad u Orašcu, Dubrovačko-neretvanska županija. Traži se radnik sa srednjom ili višom školom te minimalno jednom godinom radnog iskustva. Posao je sezonski, a nudi se puno radno vrijeme, smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, priliku za stalno zaposlenje te redovita primanja. Prijave su otvorene putem linka do 22.4.2024.

Elysium Properties d.o.o. traži Sushi Majstora za rad u Mlinima, Dubrovačko-neretvanska županija. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva u kuhinji, srednjoškolsko obrazovanje te poznavanje pripreme sushi i sashimi jela. Posao je na puno radno vrijeme, s osiguranim smještajem i toplim obrokom. Prijavite se putem linka do 12.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci