OBJAVIO ORGANIZACIJSKI ODBOR Evo koja će mjesta i sela nastupiti na idućoj Konoviziji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Četiri debitantska mjesta nalaze se među 16 mjesta i naselja koji će nastupiti na Konoviziji 2020 čija imena je danas objavio organizacijski odbor Konovizije!

Na listi je i novo gostujuće mjesto koje ovaj put dolazi iz Župe dubrovačke, a zanimljivo je da među mjestima nema  pobjednika prošle Konovizije, Mikulića, ali ni Pridvorja koje će ostati  zapamćeno kao prvo mjesto koje se okitilo titulom pobjednika Konovizije. S obzirom da je već prije početka prijava najavljeno da će se Konovizija  2020 sastojati samo od finalne večeri, prema pravilniku Konovizije od svih prijava izabrano je 16 mjesta koja će nastupiti 21. veljače 2020.  godine u Domu kulture na Grudi. Vodeći se pravilnom da prednost u izboru  imaju debitantska mjesta te mjesta koja su na prethodnoj Konoviziji  ostvarila plasman u prvih osam za nastup u finalu izabrano je sljedećih 16 mjesta i sela: Bani, Cavtat, Čilipi, Drvenik, Gruda, Karasovići,  Komaji, Kupari, Lovorno, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Stravča,  Uskoplje i Zvekovica.

Dio Konovizijske obitelji tako postaju Bani, Drvenik, Stravča i  Uskoplje, a kao što je već objavljeno kao predstavnici Župe dubrovačke u ulozi gostujućeg mjesta nastupaju Kupari. Nažalost, Mikulići nisu prijavili predstavnika pa neće imati prilike braniti naslov, a među 16  odabranih nema niti Pridvorja koje je slavilo na prvoj Konoviziji.

Natjecatelje koji će predstavljati svoja mjesta Konovizija će početi  predstavljati sredinom siječnja 2020. na svom YouTube kanalu, Facebook profilu i web stranici, a gledatelji će moći natjecatelje upoznati i 7. veljače 2020. godine na Konovizija Warm up Partyju u Wine baru Volat na Grudi, kada će se među ostalim izvlačiti i redoslijed pjevanja na  finalnoj večeri.

Konovizija je na rasporedu 21. veljače 2020. s početkom u 20 sati uz  izravan TV prijenos na Libertas TV-u.

Konačan popis sudionika: Bani*, Cavtat, Čilipi, Drvenik*, Gruda, Karasovići, Komaji, Kupari**,  Lovorno, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Stravča*, Uskoplje*, Zvekovica.

* Debitant
** Gostujuće mjesto

Popularni Članci