VRUĆI MOMCI U DUBROVNIKU Reality zvijezde uživale u Gradu i objavljivali provokativne fotografije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram, Instagram/Adam Collard
Bivši sudionici popularnog britanskog reality showa Love Island Adam Collard, Alex Cannon i Alex Bowen mame poglede gdje god se nađu pa tako i u Gradu. 

Kako piše The Sun Adam je osobni trener i voditelj teretane iz Newcastlea, a rođen je 1995. godine. Mladi Britanac postao je popularan kada je postao sudionik Love Islanda, a na Instagramu broji preko milijun pratitelja. Collard također ima i YouTube kanal gdje se mogu pronaći fitness savjeti.

Alex Bowen je rođen 1992. godine u Engleskoj i prije pojave u Love Islandu bio je fitness model. Zaručio se za Oliviu Buckland 2016, također sudionicu showa, a vjenčali su se ove godine. Alex Cannon je također fitness trener iz Engleske koji je rođen 1988. godine.

Love Island je britanska reality emisija u kojoj sudionici žive u izoliranoj vili na Mallorci te se moraju povezivati jedni s drugima u ljubavi ili prijateljstvu.

Collard, Cannon i Bowen posjetili su Dubrovnik, a odsjeli su, kako se može primijetiti prema njihovim fotografijama, u hotelu Adria. Nije točno poznato je li trojac snimao neku emisiju ili zaseban projekt u Gradu, no zasigurno su uživali. Dobra je to promocija za Dubrovnik budući da svaki od njih ima po nekoliko milijuna pratitelja na Instagramu. 

Popularni Članci