CONVIVO SE VRATIO S ODLIČNIM REZULTATIMA Plesači i plesačice oduševili publiku u Beču (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Convivo
Proteklog vikenda je plesni studio Convivo sudjelovao na Grand Prix natjecanju u Beču u organizaciji International dance open-a.

Na natjecanju je sudjelovalo 70ak plesačica i 1 plesač koji su predstavljali Dubrovnik, ali i Hrvatsku. Osim sjajnih rezultata, iz Beča se vraćaju puni novih doživljaja i obogaćeni novim iskustvom. Predstavili su se s 13 koreografija. Prvo mjesto osvojili su Junior Lyrical grupa s pjesmom 'Who you are', Djeca Show dance formacija s pjesmom 'Be our guest' i Djeca SHow Dance grupa s 'Thousand years'.

Drvo mjesto Djeca Show dance grupa osvojili su s izvedbom 'I can only imagine' i 'Snow white and seven dwarfs'. Juniori Jazz dance grupa imaju prvo mjesto s 'Hallelujah', a Mini djeca Show dance Duo s izvedbom 'Dilidilidi' i 'Pavla Skurić i Komnenić Laura'. Seniori Street dance/Fusion grupa treći su s 'Blah blah blah', kao i Franka Mileta i Mihaela Bijelić – Djeca Show dance duo. Četvrto mjesto imaju Juniori Show Dance grupa s 'Issues' kao i Đulija Radelj i Natali kravić – Djeca Show Dance duo. Petra Raos – Youth Show Dance solo ima šesto mjesto.

Popularni Članci