DIRECT BOOKER OBILJEŽAVA DAN TVRTKE 'Tajna našeg uspjeha leži u činjenici da nam je klijent najvažniji' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JM
Zaposlenici i suradnici najveće dubrovačke turističke agencije Direct Booker danas su prigodno obilježili dan tvrtke.

O počecima agencije za Dubrovački dnevnik više je rekao jedan od osnivača Nino Dubretić.

'Prije sedam godina, točno na današnji dan je otvorena naša prva podružnica. Nekako se potrefilo da je to na moj i Nikolin imendan i eto tako je to krenulo da obilježavamo i Dan firme i naše imendane i već nam je to tradicija. Na samim počecima krenuli smo malo pomalo, sastanak po sastanak i zaista nitko nije mogao očekivati da će to narasti do ove razine. Prve tri godine radilo je doslovno nas pet-šest. Tek nakon četiri godine smo uzeli pripravnike, ubacili u višu brzinu i evo nas korak po korak ovdje gdje smo i danas', kazao je Dubretić te dodao da su paralelno s poslom rasli i domjenci povodom dana tvrtke.

Direct booker danas broji 64 zaposlenika, a u planu je i novo širenje obujma posla. 'Tvrtku želimo proširiti i unaprijediti kroz nove franšize koje će se otvoriti i u Istri, i u Zagrebu, ali i na nekim mikrolokacijama. Dakle, u Dubrovniku kao središtu tvrtke će rasti naš odjela IT-a i korisničke podrške', najavio je Dubretić.

Direct Booker u sedam godina je izrastao u jedan od najvažnijih čimbenika u turizmu u Dubrovniku, a pozitivno poslovanje u porastu je iz godine u godinu.

'Prema našem primjeru, koji se pokazao kao uspješan, za dobro poslovanje najvažniji je klijent, i to imenom i prezimenom. Sa svakim suradnikom se pojedinačno sastajemo, sa svakim održavamo kontakt i ne možemo reći da su svi isti. Svatko je poseban na svoj način i to se trudimo održavati i poštovati', zaključio je Dubretić.

Djelić atmosfere s obilježavanja dana Direct bookera pogledajte na fotografijama.

Popularni Članci