KRAJ LJUBAVI Lujo Kunčević nije više s bivšom misicom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL
Dubrovčanin sa zagrebačkom adresom, poznati glumac, Lujo Kunčević prekinuo je s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Mišurom, piše Story.hr.

O prekidu se špekuliralo još u siječnju, no mladi je glumac to demantirao. Da je s odnosom atraktivnog para sve u redu, činilo se i početkom travnja kad je mladi glumac na zagrebačkoj sceni u Frankopanskoj 22, zajedno s kolegama Rokom Sikavicom, Kim Končar, Ognjenom Milovanovićem, Lucijom Dujmović, Jakovom Jozićem i Elizabetom Brodić izveo diplomski rad, odnosno kazališni komad ‘Mučenik’ suvremenog austrijskog pisca Mariusa von Mayenburga, javlja Story.hr.

Tada su mlade umjetnike došli podržati redatelj Bobo Jelčić, glumci Doris Šarić Kukuljica, Ksenija Marinković i Robert Kurbaša te njihovi profesori, a Lujina mama Biserka Ipša i djevojka Ivana Mišura bile su mu najdraža ženska potpora te večeri.

Ipak, mjesec dana poslije poznati se par prijateljski razišao, ali zauvijek će im ostati uspomene na lijepe trenutke.

Ovaj dubrovčanin sa zagrebačkom adresom poznati je hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac, sin glumice Biserke Ipše i uglednog dubrovačkog redatelja Ivice Kunčevića.

Glumiti je počeo na kazališnim daskama Gavelle i zagrebačkog HNK-a, a radio je i kao scenograf na Dubrovačkim ljetnim igrama. Također, glumio je u filmu Špica, televizijskim serijama Nemoj nikome reći i Zlatni dvori. 

Popularni Članci