FANOVI PRIMIJETILI GAF U DUBROVNIKU Svi pričaju o kikari iz Game of Thronesa, ali što je s ovim?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot, YouTube
Dok je pozornost mnogih gledatelja privukla kikara iz Starbucksa koja se nekako našla na stolu tijekom proslave u Winterfellu, neki su pronašli još jedan gaf produkcije, ovaj put u glavnom gradu Sedam kraljevina, King's Landingu odnosno Dubrovniku. 

Iako je grad okružen morem i mjesto je u kojem se okuplja mnoštvo ljudi, scene snimane pred ulazom u grad više nalikuju na mjesto u pustinji. Nekim fanovima je to, čini se, zasmetalo, dok su drugi ponudili prilično nevjerojatno objašnjenje, piše Index.hr. 

"Svi govore o kikari, ali možemo li raspraviti o tome zašto je King's Landing sad pustinja bez planina?", "Ne shvaćam gdje se ovo sad nalazi? Nije li King's Landing sa svih strana, osim na ulazu, okružen morem?", pitali su se oni. 

Drugi su, ipak, pokušali pronaći objašnjenje za ove scene. 

"King's Landing ima sedam ulaza, siguran sam da bar jedan od njih izgleda ovako", "More se povlači tijekom zime, možda se ovdje povuklo i ostavilo ogoljeno područje oko gradskih zidina", bila su njihova objašnjenja. 

Treći su pribjegli prilično nevjerojatnom scenariju tvrdeći da je Cersei premjestila glavni grad dok su Jon i ekipa ratovali s mrtvima. 

Popularni Članci