GLAMUR U SPONZI Brojni uzvanici proslavili otvaranje parfumerije 'Anabella' na Stradunu koja nudi ekskluzivne brendove (FOTOGALERIJA)

Autor: Ivona Butjer Autori fotografija: Goran Mratinović
Parfumerija Anabella Beauty Spot novo je mjesto u gradu, smješteno na samom Stradunu, u kojem Dubrovkinje mogu pronaći sve što im treba kako bi zablistale u svom najboljem izdanju. Povodom novog i uistinu vrlo kvalitetnog sadržaja za koji je Dubrovnik postao bogatiji, u Sponzi je večeras održana zabava kojoj su prisustvovala brojna poznata lica iz javnog života. 

Prisutne je ispred tvrtke Orbico Beauty, vodećeg distributera na hrvatskom tržištu za poznate svjetske brendove, koja je dio Orbico grupacije koja na tržištu egzistira više od 30 godina, pozdravila direktorica marketinga i prodaje Marina Horvatinec. 

"Drago nam je što s nama slavite ovu divnu večer i otvorenje prekrasne parfumerije u srcu Dubrovnika, na Stradunu. Dugo nam je trebalo da pronađemo idealan prostor gdje možemo pozicionirati tri svjetski poznata ekskluzivna brenda i dugo smo ga tražili jer znamo kako naše Dubrovkinje to i zaslužuju," izjavila je. 

Riječ je o uistinu ekskluzivnim brendovima - MAC, Tom Ford i Jo Malone koje Dubrovkinje mogu pronaći u parfumeriji Anabella. Na ovoj svečanoj večeri imale su priliku prošetati kroz svojevrsnu bajku; fotografirati se kod zida s natpisima brendova, isprobati make up uz fotografiranje i objavu na instagramu te isprobati parfeme. 

"Anabella Stradun je posebna po tome što nudi tri svjetka renomirana brenda, po prvi put u Dubrovniku. Mislim kako su to tri vrlo dobra razloga da Dubrovkinje posjete našu parfumeriju odnosno - vašu parfumeriju. Riječ je o drugoj Anabelli u Dubrovniku. Također, imamo jednu Anabellu koja se nalazi u Splitu, kao i jednu u Rijeci. Planiramo širenje po Hrvatskoj, ali i regiji. Primjerice, u Srbiji smo prije godinu dana otvorili jednu lijepu, impozantnu Anabellu, u ulici Knez Mihajlova," kazala je Horvatinec. 

Parfumerija Anabella na Stradunu je otvorena prije dva mjeseca, a kvalitetu i vrhunsku ponudu Dubrovkinje su itekako prepoznale. 

"Što se tiče Straduna, dugo smo tražili idealnu poziciju. Dosadašnji rezultati su fantastični, iznad svih naših očekivanja. Posebno nam je drago što su Dubrovkinje prepoznale parfumeriju i u velikom broju dolaze," dodala je Horvatinec. 

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji. 

Popularni Članci