Ljubavna priča lijepe Dubrovkinje i glumca: Nikad nisam mislio da ću se zaljubiti u ženu koja ima dijete

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Ljubavna priča voditelja i glumca Tarika Filipovića i bivše miss Hrvatske Lejle Šehović počela je 2006., nedugo nakon što se Lejla rastala od Dada Majolija, brata izbornice ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dina. 

- Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti - kazao je Tarik u razgovoru za magazin Extra, a prenosi Večernji.  


Prvi put zajedno su viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006., a viđeni su zajedno i pet mjeseci kasnije na Noći gutača reklama. No, Lejla je tada kazala kako su njih dvoje samo prijatelji. Da definitivno nisu samo prijatelji mogli smo zaključiti na dodjeli Večernjakove ruže 2007., kada je Tarikovu nagradu za TV osobu godine preuzela upravo Lejla. 

Tarik je konačno priznao vezu u jednom intervjuu kada je kazao kako je sa "ženom svog života, te da uživa u tome". Tarik i Lejla odlučili su u tajnosti sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. 'A što da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati?', rekao je Tarik za Story, a Lejla je dodala: 'Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao.'  


Nakon rođenja Armana par je priredio raskošno vjenčanje na imanju Marincel u Zagrebu, uz puno osoba iz javnog života. 

- Nikad u životu nisam pomišljao da ću se se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. Shvativši da je s Lejlom to to, i da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje - kazao je romantični Tarik i dodao kako je priželjkivao kćerkicu, ali čim je dobio sina kao da nikad nije htio kćer. 

Popularni Članci