MALO DRUGAČIJA IZDANJA Pogledajte kako izgledaju dubrovački političari kad promijene spol (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedna od najpopularnijih aplikacija FaceApp zavladala je svijetom. Radi se o tome da je unikatnim filterima moguće promijeniti izgled lica s fotografije pa čak i spol osobe čiji je portret provučen kroz aplikaciju.

U cilju relaksiranja od politike i bijega od naporne svakodnevice koja je opterećena lokalnim izborima, ali i stanjem u parlamentu, malo šale i odmaka od svega dobro dođe. U Dubrovniku, kao i u ostatku Hrvatske teško da se može otvoriti internetski portal, novine, pogledati televizija ili poslušati radio, a da sumorni kontekst političkog prepucavanja ne bude dominantna tema.

S ciljem bijega od navedenog, FaceApp uz iz PortalaOko odlučili 'spustiti' na lokalni nivo i pri tome se malo zabaviti. Tako je svih osam gradonačelničkih kandidata uz dva nezaobilazna političara za samo nekoliko sekundi prošlo filter promjene spola.

Željko Raguž, Hrvoje Kukuljica, Vido Bogdanović, Valentin Dujmović, Mato Franković, Terezina Orlić, Maro Kristić, Tatjana Šimac Bonačić te Andro Vlahušić i Pero Vićan na prvi pogled izgledaju neprepoznatljivo, no kada se bolje zagleda lako se mogu pronaći prepoznatljive crte lica s kojima se građani svakodnevno susreću posebno u periodu izbora.

Izvor: PortalOko

Popularni Članci