Šprajc otkrio kako provodi vrijeme nakon infarkta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot
Zoran Šprajc dobro se oporavlja od infarkta kojeg je doživio prije nešto više od mjesec dana, a nakon čega su mu ugradili stent u KBC Dubrava. Voditelj RTL-ovog Direkta još uvijek se ne vraća na posao, a fanovima na Instagramu je pokazao kako provodi dane. 

- Malo smo izašli prošetati srce - napisao je voditelj pokraj fotografije na kojoj šeta u pratnji 4-godišnje labradorice Bele. 

- Šetnja je najbolji lijek za cirkulaciju i jačanje srca kao i za čišćenje krvnih žila - napisao mu je jedan pratitelj, a fotografija je u sat vremena dobila 2500 lajkova. 

Podsjetimo, Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB-u Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent. – Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže "dosta", vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život – napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu, piše Večernji list.

View this post on Instagram

Malo smo izašli prošetati srce... #walking #dog #healthylifestyle #cardio #kupujmohrvatsko❤

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on Jan 4, 2020 at 3:37am PST

Popularni Članci