ŠTO JE MIKROPIGMENTACIJA? Saznajte u poznatom salonu ljepote Beauty line

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namijenjena korigiranju, uljepšavanju i balzamiranju polutrajnim načinom šminkanja vaših usana, obrva, linije kapaka. Polutrajnim načinom korigiraju se nedostatci na usnama, obrvama, korigiraju se ožiljci, areole implatirajući pigment u dermis.

Mnogo je različitih popularnih naziva za mikropigmentaciju, postoji niz različitih metoda i stilova poput permanentnog make up-a, conturing make up-a, japanskog iscrtavanja ili microbladinga.

Mikropigmentacija mijenja svakodnevno iscrtavanje linija, sjenčenje te samim tim pruža praktičnost i štedi dragocjeno vrijeme.

Metodom mikropigmentacije postiže se isticanje određenih dijelova lica, poput obrva, usana, kako bi se postigao novi, svježi izgled lica u svakom momentu.

Ovisno o tipu kože i samom tipu zahvata, rezultati ovakvog tretmana traju od jedne do pet godina.

Nakon dvanaest mjeseci poželjno je napraviti pregled kako bi se ustanovilo stanje postojanosti te, ukoliko je potrebno, napraviti osvježenje.

Zbog velikog interesa za ovom vrstom uljepšavanja i korigiranja nedostataka, potrudili smo se odgovoriti na najčešće postavljena pitanja vezana za mikropigmentaciju u Beauty line salonu.

     1. Je li tretman bolan?

         Tretman je podnošljiv, ovisno o pragu tolerancije na bol pojedine osobe s obzirom da je tretman invazivan.

    2. Postoje li rizici za zdravlje?

        Ne, ne postoje. Ako klijent nema alergijske reakcije, zdrava je osoba o čemu se prije tretmana obavezno i konzultiramo nema                 nikakvog rizika za zdravlje.

    3. Na koji način se eliminira pigment?

        Naš imuno sistem se sam pobrine za eliminaciju pigmenta iz kože, ako klijent ne želi obnoviti tretman, pigment na prirodan način             izblijedi i u konačnici nestane. Ako je potrebno brzo uklanjanje, moguće je izvesti s posebnom vrstom lasera.

    4. Je li potrebno specijalno održavanje?

        Ne, nije potrebno nikakvo specijalno održavanje osim redovnih higijenskih navika.

        Na tretirano mjesto se preporuča stavljati sun block.

    5. Je li tretman skup?

        Cijena ovisi o potrebama klijenta, uzmimo u obzir cijenu svakodnevnog šminkanja, cijene u parfumerijama, dolazimo do zaključka             da tretman mikropigmentacijom nije nikako skup.

Naručite se na konzultaciju u Beauty line salon.

Tel: +385 (0)20 423 081

Adresa:

Beauty line Branitelja Dubrovnika 1

Tel: +385 (0)20 320 389

(PROMO)

Popularni Članci