Tibor Karamehmedović: Jelena Karleuša je slavna, ja nisam slavan

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot/Youtube
Poznati dubrovački bend Silente vrlo uspješno se vratio na glazbenu scenu.

Frontmen grupe, Tibor Karamehmedović (28), otkrio je za Story.hr zašto se odlučio vratiti u bend.

"U međuvremenu me svladala emotivna strana Silentea i odlučio sam dovršiti naš treći album, usred čijeg sam snimanja odustao od benda. Razlog je jednostavno, osjećao sam se tako. Uvijek postoji mali vražićak na ramenu koji kaže: 'Uzmi lovu i radi stotine koncerata. Kome trebaju albumi sad, osim tebi'. Sigurno je da ja radim kako se ja osjećam i koliko god tim gubim imidž, novce, publiku i simpatije, sve to vrijedi - ili čak, sve je to malo - za moje zadovoljstvo kad pišem, snimam i nastupam," kazao je Tibor.


Prije nekoliko mjeseci izdao je prvi singl i započeo graditi drugu karijeru. 

"Imam dva projekta, Silente i Tibor. Silente pišem s bratom Insanom i cijeli bend uvježba pjesme prije snimanja. Za svoj prvi album sam sam ušao u studio i sam snimio sve instrumente, bez probi. Za Silente se ne brinem previše, to je mačak i uvijek se dočeka. Za Tibora se, iskreno, plašim jer će ga ljudi ocjenjivati u usporedbi sa Silenteom," kratak je Tibor. Na pitanje koliko ga je slava promijenila kazao je kako nije slavan.

"Jelena Karleuša je slavna, ja nisam slavan. Naše se pjesme ponekad pjevaju više nego ostale, ali ovo je showbiznis. Mačke i političari su rock zvijezde sada, čak su i komičari postali najmanje smiješni od cijele te scene. Ja se samo vrtim u toj kremi, pišem pjesme i snimam ih. Svi smo na milosti i samilosti publike," zaključio je Tibor.

Detalje pročitajte ovdje.Popularni Članci