DOBRE VIJESTI SA SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU Otvara se novi studij, kreću prijave za upis!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sveučilište u Dubrovniku
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. 

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanje-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.

Upisna kvota

Studenti će ovaj studij upisivati u statusu izvanrednih studenata i upisna kvota je 20. Prijave za upis zaprimat će se od 17. do 20. listopada 2016. Sve potrebne informacije mogu se naći na stranicama Sveučilišta www.unidu.hr, ili dobiti telefonom na broj: 445 725 i na e-mail adrese: lidija.jovic@unidu.hr i matea.matic@unidu.hr.

Uvjet upisa

Specijalistički diplomski stručni studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući stručni preddiplomski studij iz područja „Ekonomije i Poslovne ekonomije“.

Popularni Članci