FINAL FOUR JE TU! Jugaši uvjerljivi protiv Zvezde usred Beograda, izborili su završnicu Eurokupa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja izborili su plasman na final four LEN Eurokupa.

U uzvratnoj utakmici kod beogradske Crvene Zvezde završilo je 14:10 u korist dubrovačke momčadi. U prvoj je utakmici u Gružu bilo 15:9, što je ukupno 29:19 za Jug.

Final four Eurokupa, inače drugom po rangu natjecanja u Europi, na rasporedu je 17. i 18. svibnja. Možda i u Gružu, s obzirom na to da je interes za domaćinstvom pokazao i dubrovački klub. Bio bi to još jedan veliki vaterpolski događaj za Dubrovnik u ovoj godini, nakon Europskog prvenstva u siječnju.

Final four ovog natjecanja izborili su još Sabadell, Spandau 04 i riječko Primorje, koje je uspjelo proći Vouluagmenija u dvije utakmice. 

VK Jug AO: (C) Toni Popadić, Mauro Prkoča (1), Bogdan Djerkovic (1), Franko Lazić, Maro Joković (1), Toni Mozara (2), Hannes Daube (3), Sergi Cabanas, Filip Kržić (1), Rino Burić (2), Goran Grgurević, Marko Žuvela (3), Nikša Brzica

Osim Eurokupa, Jugaši su i dalje u igri za titulu domaćeg prvaka, koju trenutno drži splitski Jadran. Jug je u polufinalu u dvije utakmice bio bolji od Primorja, dok će se igrati majstorica polufinala između Jadrana i zagrebačke Mladosti.

Popularni Članci