HVALE NAŠEG KAPETANA Legendarni Del Piero nahvalio Modrića, a napao Ronalda

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: OFA/WENN/PIXSELL
Alessandro Del Piero, ikona Juventusa i talijanskog nogometa, komentirao je odluku UEFA-e da Luku Modrića proglasi najboljim igračem Europe te se osvrnuo i na kontroverznu odluku Cristiana Ronalda da se ne pojavi na dodjeli prestižne nagrade u Monte Carlu prošlog petka.

Ronaldo je navodno odlučio ne doći na svečanu ceremoniju kada je saznao da će nagrada UEFA-e za najboljeg igrača u prošloj sezoni pripasti njegovom bivšem suigraču iz Real Madrida Luki Modriću.

Veliki Alex je u intervju za talijanski Sky Sport kazao da je Modrić zasluženo ponio titulu najboljeg, a da se Portugalac mogao ponijeti dostojanstvenije.

Del Piero je u dresu Juventusa proveo cijelu vječnost. Dres Stare dame nosio je od 1993. do 2012. Uz Juve je bio u najvećim trenucima slave, ali i kad su klub zadesile nevolje. Nakon afere Calciopoli, kad je Juventus izbačen u Serie B, Del Piero je mogao birati klub u koji će otići. Ostao je u Torinu uz poruku:

 ''Kakav bih ja to kavalir bio da Damu ostavim u nevolji'', kazao je tada Del Piero i tako je osvojio srca Juventina za vječnost.

Izvor: Index.hr

Popularni Članci