Olmissum poveo u polufinalnoj seriji protiv Squarea, pobjeda u utakmici koju je s tribina pratio i jedan specijalni gost

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
U trećoj utakmici polufinala Hrvatske malonogometne lige, Olmissum je na svom terenu upisao pobjedu protiv Squarea. Završilo je 4:2. 

Polufinalna serija igra se na tri pobjede. Omišani sada vode 2-1 u seriji. Prve dvije utakmice igrale su se u Gospinom polju (4:3, 2:3), a ovog vikenda igraju se dvije u omiškom Ribnjaku. Druga je na rasporedu u nedjelju, od 18 sati. Dubrovačka momčad pobjedom traži petu, odlučujuću utakmicu, majstoricu u Gospinom polju. 

U večerašnjoj utakmici za domaće su pogađali Juretićx2, Hrstić i vratar Vinko Rozga na prazna vrata Dubrovčana, dok je za Square dva pgootka postigao Brazilac Dos Santos.

Drugi polufinalni par su Futsal Pula i Futsal Dinamo. Ta je serija izjednačena na 1-1, a utakmica je na rasporedu večeras. 

Utakmicu je s tribina pratio i Omišanin, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić, inače sportski fanatik. Istaknuo je to komentator u prijenosu na YouTube kanalu omiškog kluba. Sam Perišić je u više navrata isticao kako voli igrati i gledati sve sportove, pa onda i ne čudi što komadić slobodnog vremena provodi na završnici SuperSport Hrvatske malonogometne lige. 

Popularni Članci