SQUARE OSTVARIO NEVJEROJATNU POBJEDU Prvo su gubili 2:0, a onda se dogodio totalni preokret

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
MNK Squarw pobijedio je Osijek Kelme rezultatom 3:2. 

Ekipa Square otputovala je sa samo s devet igrača u zapisniku od kojih su dva bila vratara, a na doprinos Andra Zarača, Josipa Nebergoja, Blaga Gašpara, Adrijana Micevskog, Ante Daničića i Leonarda dos Santosa nije se moglo računati zbog kartona, ozljeda i privatnih obveza.

Domaćin je do prednosti stigao već u prvom napadu na utakmici preko Andreja Pandurevića (1:0). Nakon toga uslijedilo je razdoblje ujednačene igre uz blagu inicijativu Squarea. Mreže se nisu tresle sve do 20. minute, a tada po pogodak sa svake strane! Prvo je Robert Nospak povećao prednost domaćina nakon jedne kombinacije iz prekrašaja (2:0), a u posljednjim trenucima Duje Rezo pogađa za smanjenje sa zvukom sirene (2:1)!

I u 29. minuti ponovno se na razglasu u dvorani Zrinjevac čita ime i prezime Duje Reza, a na semaforu je 2:2! Squareov dvostruki strijelac presjekao je loptu na oko 12-13 metara te iz okreta pogodio za rezultatski egal. 

U posljednjoj minuti kontra Squareove momčadi koju je na kraju pogotkom okrunio Haron Džanković za veliki preokret, ali i kasnije konačan rezultat – 2:3!

S nevjerojatnom pobjedom u Osijeku Square je stigao do 19 osvojenih bodova te je uoči posljednjeg kola prvog dijela na drugom mjestu u poretku. Pod vodstvom trenera Antuna Bačića momčad Squarea u Osijeku su predstavljali Primić, Turuk, Džanković (1), Darrer, Konsuo, Đuraš, Kuraja, Rezo (2) i Cvjetković.

Popularni Članci