TKO ĆE BITI PRVAK GRADSKE LIGE? Vranješ, Šarić i Venier odveli Marinkolor u finale, Konavljanin i Geoplan za treće mjesto

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Prošli tjedan odigrale su se utakmice prvog kola doigravanja za prvaka Gradske lige.

prvoj utakmici prvog kola doigravanja za prvaka 1 lige  ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom 5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek jedan set. Pored Lidije za ekipu Marinkolor pobjede su donijeli Joško Martinović dvije i Barbara Vlahović jednu. Pobjede ekipi OŠ Cavtat Konavljanin donio je Vedran Đurđević pobjedom u dvije pojedinačne utakmice.

prvoj utakmici prvog kola doigravanja za prvaka 1 lige  ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Geoplanrezultatom 5 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Maro Mileusnić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pored Mara za ekipu Soul caffe pobjede su donijeli Paulo Mandić dvije i Ivo Šarić jednu. Pobjedu ekipi Geoplan donio je Filip Mikulić.

drugoj utakmici prvog kola doigravanja za prvaka 1 lige  ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Geoplanrezultatom 5 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Maro Mileusnić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pored Mara za ekipu Soul caffe pobjede su donijeli Paulo Mandić dvije i Milo Stražičić jednu. Pobjedu ekipi Geoplan donio je Filip Mikulić. S obzirom da je ekipa Soul cafe došla do druge pobjede ona idući tjedan ide u doigravanje za prvaka a ekipa Geoplan ide u doigravanje za 3 mjesto.

drugoj utakmici prvog kola doigravanja za prvaka 1 lige  ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Marinkolor rezultatom 5 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. Pored Jurice za ekipu OŠ Cavtat Konavljanin pobjede su donijeli Vedran Đurđević i Matej Butigan po jednu.

trećoj utakmici prvog kola doigravanja za prvaka 1 lige  ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom 5 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pored Marka za ekipu Marinkolor pobjede su donijeli Marko Venier dvije i Lidija Vranješ jednu.

Nakon odigranog prvog kola doigravanja dobili smo parove koji će u drugom kolu doigravanja osvojiti prva tri mjesta za 39. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

Ovaj tjedan će se susresti ekipe Soul caffe i Marinkolor i koje će donijeti prvaka, dok će ekipe OŠ Cavtat Konavljanin i Geoplan boriti se za treće mjesto.

Popularni Članci